Bercuti di UK & Paris ( Graduation Anak sulung )

Bercuti di UK & Paris ( Graduation Anak sulung )

 Sebelum hari graduation tak sah rasa nya kalau tak melawat tempat2 fav anak2 ni,lagipun Liverpool tempat tumpah darah anak sulung ni nak balik kampong lah konon nya ni,alhamdulillah jumpa jugak rumah lama kami dulu masa tahun 1987 wow dah lama jugak tu kan,lepas tu meround lah Liverpool town dan sampai lah ke LIVERPOOL F.C. ni shopping sakan jugak lah kat sini macam orang tak pernah tengok kedai hahaa adeeeiiii

Ni waktu pagi masa lepas my doter ambik jubah graduation dia tu terus bergambar dulu belum sarapan tulah my bungsu masam mencuka LAPARRRRRRRRR kesian kami dera kejab dia,lagipun bukan senang nak cari kedai makan yg halal lagipun mesti uruskan yg penting dulu kesian lagipun kalau sejuk memang tahap lapo tu terlebih2 apa lagi budak2 macam si bungsu ni hehe

Dalam Royal Albert Hall tersangat lah besar nya first time masuk sini terpegun seketika tengok segala dekorasi omputih ni,tapi siap2 beli keropok utk bekal si bungsu bagi dia senyum sikit hehee

Sebelum balik sempat jugak lah ke Disneyland Paris walaupun hanya dua hari cukuplah utk tu,ikutkan hati memang tak cukup kalau nak me round semua tempat,terpaksa pilih2 lagi pun disini ya Allah mahaiiiiiiiiiiii nya barang2  tak dapat di cakap lagi so tak boleh lama2,mahai di London tu boleh lagi diterima tapi mahai disini aduiii sayang rasa duit di buang gitu saja kan hehe cukup disini dulu nanti senang2 sambong lagi cerita ...

4 comments:

  1. Wahhhhh bestnya.... UK memang segalanya mahal sha ada jugak kenangan di UK cuma mampu beli dulang kecik dan fridge magnet dah tu jerk... tu pun kenagan 20 tahun yang lalu hehhehee...:)))

    ReplyDelete
  2. dulu2 kira murah jugak tu Sha skrg ni mak aiiii memang melambung2 tapi tak beli tkde kenangan pejam mata je lah beli hehee,alhmdulillah anak2 dok sponsor handbag segala tu lah yg buat nak gi lagi tu Sha haha

    ReplyDelete
  3. Best nyer Noor berpeluang tinggal di UK. I memang tak ada peluang lah. Tak tahu lah kalau anak anak nanti ada yang kerja di sana, boleh lah pergi. Kalau nak tinggal lama sana, kena tunggu pencen dulu.

    Azie
    http://aziejaya.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. lepas kawin dulu mmg pernah tinggal UK, 2 tahun je Zie sbb ikut hubby belajar kat sana,anak sulung tu pun lahir kat sana jugak..tapi skrg diarang dah ada rezeki dpt scholarship tuk belajar lagi disana so itulah boleh lah mama nya tumpang jalan sekali gus kan makan angin lah kejab hehe

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home