Jalan2 di Liverpool

Jalan2 di Liverpool

 Di luar tempat penginapan bersama anak sulung dan bungsu semasa misi mencari rumah lama yang sudah 20 tahun lebih di tinggalkan,tapi alhamdulillah dengan izin Allah akhirnya kami berjumpa jugak walaupun sampai melecet kaki dok ulangalik mencari nama jalan yang dah banyak berubah, nasib  baik jugak anak2 kak Noor expert jugak lah dalam meround tempat omputih tu kalau harap kak Noor saja memang balik gitu ja hahaa
 Sempat lagi posing dengan my second daughter sebelum meneruskan misi shopping lagi yang tak habis2 hahaa aduii pompuan lah kata kan kalau shopping memang tak pernah tolak,yang pelik kaki kuat je berjalan walaupun berbatu2,kaki yang dok manja2 ditempat sendiri terpaksa kena dera ditempat orang apa nak buat exercise jugak tu ayat penyelamat lah tu takpe janji happy haha


Ronda2 menanti shopping complex buka with anak sulung yang sudah second year PhD mudah2an semoga dia dapat menghabiskan study nya setahun lebih lagi lah dan dapat balik ketanah air bekerja dan berkahwin  ke dah lama sangat kat tempat orang tu sunyi lah rumah mama kakak oiiiii..

Kalau ke UK tak ke Madame Tussaud memang tak sah so kak Noor pun masuk lah jugak kat tempat ni walaupun beratur untuk beli tiket aje pun dah berjam2 sampai naik lenguh kaki berdiri hanya untuk masuk kesini berjumpa dengan patung2 yang tak bernyawa tu,tapi best jugak kita boleh pilih siapa saja kita suka untuk bergambar dia orang tak kan menolak punya walaupun kita pegang ke diaroang tetap diam membisu hahahaa....

Cukup untuk hari ni esuk lusa ke tulat ke sambung lagi ya heheee

5 comments:

  1. alhamdulillah Zie, insyaallah ujung Jun kak Noor gi lagi kot sbb anak ke2 pulak graduate kesian jugak dah lah jauk tkde family yg dtg,tapi dlm hati mmg nak jalan jugak heheeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jeles jeles ni. Teringin nak pergi lagi tapi mcm banyak plan lain. Maklum cuti bukan banyak pun

      Delete
  2. tumpang anak2 disana lah cik dapurmerah kalau anak2 dah balik kesini mmg tak terjalan tu rasanya,boleh akak tau siapa nama cik merah ni tak??

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home