Award tertangguh nasib tak basi hehehee

Award tertangguh nasib tak basi hehehee


Assalamulaikum Mc Sha sorry bangat kak Noor ni biasalah orang lama lambat loading nak ambik award pun tak reti hahaha hadoooiiiiii kalau Sha tak bagitau cemana mesti tak reti lagi nak hangkut award free ni
ALHAMDULILLAH akhirnya lepas godek2 boleh jugak ni hangkut dan bawa balik
sedap mata memandang Mc Sha yang comey lotey ni
THANKS daun keladi Sha lain kali hantar lagi hehee..

7 comments:

  1. salam k.noor, cer citer camne nak ambik award dr k.sha ni? maklumlah jakunis (pinjam word k.sha)..

    ReplyDelete
  2. Puan Hazel...hahaa ada jugak ke yg jakunis macam akak ni tkpe biar semua orang tak jakunis lagi ..tekan gambar Sha tu dan save je pastu buat lah macam biasa utk masuk ke blog tak susah pun tapi kalau dah tk tau mmg susah jugak,alhamdulillah akhirnya berjaya akak godek tu PH,ce try lah..

    ReplyDelete
  3. Salam Hazel... jakunis tu ayat kak noor hehehe.. taiko lama tu jangan memain heheeh... Okay tak pe jakunis *ayat kak noor* nanti jadi macam kak Noor tetiba dah bertepek dah kat dapur kak noor.. tq so much kak noor.. sebab sudi muahhhhhh cayang kak noorr.. :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak kisahlah tu Sha kita kongsi2 ayat jakunis tu yg tak jakunis lagi ni hehee tak sangka jugak akak dah pandai Sha hahahaaa
      thanks Sha muaahahhhaaa

      Delete
  4. hmmm... tengok gambar tu tetiba teringat rancangan master chef.
    award award apa ni. owh.. im blank

    ReplyDelete
    Replies
    1. wantie, award tu dari Puan Mc Shahriah kita tu dah di suruh hangkut kat blog tapi tak pandai nak hangkut sampai tuan punya ajar baru lah sampai kat umah akak ni hehee

      Delete
  5. Hi Kak Noor, seronok kan ambil award? So sekarang tak jakunis lagi,hahaha

    Mula2x I baru start blogging pun sama jakunis, kena minta orang lama tolong cam mana nak dukung award balik pondok.

    Akak, I nak kaypoh sikit, jangan marah ya. Akak boleh letak gambar award tu kak sidebar buat hiasan.

    1/ Pergi Dashboard, click Layout, click "Add A Gadget" cari "picture" kemudian click. Pas tu title tulis "Award dari..."
    kemudian kat image click 'from my computer...Browse... click gambar award yang ada save dalam computer. Bila upload habis 'save'.
    2/ Pas tu akak pakai mouse tarik kotak yg tajuk Award tu .. tengoklah akak nak letak bahagian mana.

    3/ Dah siap ,click save, view blog... tu awards akan sentiasa display kat side bar.

    4/ Rasa2x nak tukar tempat, pi balik layout tukar.

    Akak, kalo tak faham boleh tanya lagi saya lagi.
    Akak boleh tengok kat pondok saya cam mana I letak awards.

    Jumpa lagi.. bye.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home