Kunjungan sahabat FB ke rumah part lasttt

Kunjungan sahabat FB ke rumah part lasttt



ASSALAMUALAIKUM semua rakan2 blogger or bukan blogger disaat akak menulis ni sahabat2 akak dah selamat sampai kerumah masing hanya diaorang tinggalkan gambar je sebagai kenangan mengusik jiwa pepagi ni yang biasanya ramai, tapi hari ni dah tinggal sorang terkonteng2 begitulah kehidupan kan semua nya tak kekal lama tapi cukuplah hanya beberapa hari dia orang tinggal kat umah ni dah membawa seribu kenangan manis suka gumbira yang penting tiada nestapa hahaha
GAMBAR DI ATAS DI AMBIL DISEKITAR PONDOK BURUK AKAK SEMUANYA BEREBEN HITAM SEBAB TIME TENGAHARI PANASSSSSS...



GAMBAR NI BEST SEBAB MANUSIA YANG PALING RENDAH JADI TINGGI HAHAA TULAH YANG MAHAIIIIIII TU KAN...



KALAU PASAL POSING MEMOSING BOLEH TAHAN MAKCIK2 NI KAN HEEEEE



GAMBAR NI MASA KAT UMAH KAWAN AKAK LINDA NO 3 DARI KIRI JUGAK MALAYSIAN YANG TINGGAL KAT BRUNEI...



NI KAT AIRPORT SEMALAM SAAT2 SEBELUM SAHABAT BOARDING BERJUMPA DAN BERPISAH TU ADAT LAH KAN....
RELAKAN  ISNYAALLAH NANTI AKAK PUN NAK NAIK BELON JUGAK HEHEEE


SEBELUM BERANGKAT POSING MASIH BOLEH SENYUM TU 
INSYAALLAH DI LAIN KESEMPATAN BOLEH JUMPA LAGI

LEPAS-LEPAS NI BARU LAH BOLEH POST  MASAKAN SEBAB BELUM ADA MOOD MEMASAK  HAHA TENGOKLAH  PETANG  KE MESTI MOOD MARI KAN...

26 comments:

  1. Salam Kak Noor cayanggg hamboiii macam panca sitara gitewww.. begitu awet dan ayu... ala2 super model tudung dan blouse pun yaa... macam baca majalah laman pun yaa... hehehe.. siap posing tiap ceruk di rumah kak noor yang cantik tu... bilalah nak kesana...:))

    Betul tu kak noor di rumah kalau penuh dengan orang tetiba semua dah balik.. terasa sepi.. mulalah sayu aje hati hehehe...

    Okay masak sedap2 tau.. nanti sha datang bawak mangkuk besen!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlikmslam Sha cayangggg,ni panca sitari verssi makcik2 hahaa hadoiiii dulu2 tkda spek hitam dah ada melaram la sat Sha..ala semuanya murahan je tu segala tudung blouse tu dlm gambar kemain lagi si baju tu..
      rumah kampong yg buyok je Sha mana ada lawa puan mastershef ni lawa lah kan kan..
      kalau nak kesini war kan awal2 ok dpt buat persiapan apa yang patut
      hari ni sunyi sepi akak buka tv je kuat2 kasi bising sikit hehe

      Delete
  2. Assalam k.Noor, cantiknya rumah ditambah lagi dgn hidangan yg sedap2 :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlikmslam Sofea,ish mana ada cantik rumah orang lain lagi lawa tau!! rumah kampong je yg dipenuhi dgn hutan orkid sikit2 makanan tu seadanya yg bisa akak masak je tak lah terer pun..

      Delete
  3. cantiknya la tengok laman umh tu...verangan jap...maklumlah umh adda ni versi mencakar langit nyer...kuikuikui..

    ReplyDelete
  4. adda cayang ala sekadar laman2 biasa ja tu lah adda tak nampak kat belakang tu belubang sana sini heee lagi best kalau versi mencakar langit ejuk je k an..

    ReplyDelete
  5. wahh sis berkaca mata hitam..curlasss sgt sis!! hehehe..bergaya sakan kt umh...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Cik Cammy kacihhhhhhhhhh ya bergaya sebelum meronda2 lepas tu jalan sampai tak sempat nak masak hahaa

      Delete
  6. amboi2 kak noor amik gambar mcm tak hengat ye

    ReplyDelete
    Replies
    1. hengat lah Kesuma sayang!!!! tapi dek kerna kawan datang tulah jadinya tkpe lah tu kan sekali sekala hehee

      Delete
  7. Salam kak noor...seronok bila dapat kunjungan kawan2kan.Mesti banyak yg diceritakan...kan...

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlikmslam Iza,mmg seronok bangat bila jumpa kenkawan biasanya hanya di alam maya ni dah dah depan2 mata tentu tak buang peluang utk smebang sampai jauh2 malam hee

      Delete
  8. Assalamualaikum akak...
    Mmg seronok bila dpt bertemu kekwn kan akak... Berkumpul sambil sembang2 ... Pasti seronok.. Dah lama diana x dpt buat gitu sbb sibuk jer memanjang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikumuslam Diana,mmg seronok macam2 cerita keluar lagipun ckp2 bertentang mata ni lebih best tapi kena perlu banyak masa lah kan alhamdulillah nampaknya mereka puashati syukran..

      Delete
  9. salam kak...cantik la umah kak...x nmpk pic makanan la...hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Miss Fatiha, waalalikumuslam sayang ala pic makanan nya dah ada before ni yg part 1 tu biasala orang nak dtg mesti ready awal makanan nya cuba cek lagi kalau nak tengok ok heheeee

      Delete
  10. salam kunjung balas kak noor ^^
    seronok nya jumpa teman2 maya.. mesti riuh rendah rumah.. cantik umah akak.. tun pun nk belajar hias rumah jugak ^^ walaupun xde bakar.. huhu. masalahnya, tanam pokok pun x hidup. kui kui

    ReplyDelete
    Replies
    1. teirmkaasih tun sudi bekunjung balas kt dapur akak ya
      alahai mana lak cantiknya tun biasa2 je tu
      part jumpa kawan yg paling bestttt sangat lagipun tak sangka jugak dia orang sangup berkmpong kt umah akak ni kan..

      Delete
  11. salam Kak Noor

    Bestnya dapat jumpa teman2 ni kan.. mesti borak sakan.. Bilalah ita dapat jumpa kak Noor pulak ni! ^_*

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikumusalam Ita..
      terimakasih sangat sbb Ita sudi singgah kat dapur akak yg tak sepertinya ni heee
      akak pun sangat teruja bak jumpa chef tersohor macam Ita ni yg serba boleh dan kreatif nak belajar ilmu2 berguna insyaallah ya kalau ada rezeki pasti akak nak jumpa Ita jugak..

      Delete
  12. 3 dara pingitan haha. Teringat lagu bila larut malam.. tarakuca..tarakucaca...
    Seronok ye. Mestilah seronok kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ibundo.. hahaha pingitan ke ni alahaiiii
      kebetulan bundo sayang bila sorang2 keluar spek hitam dari handbag semuanya nak sama patern tu tulah jadinya macam ceirta bila larut malam ~ tara susah susah haha ~

      Amie...ish rumah orang lain lagi hebat tau ni biasa2 je tersergam dengan rumput lalang yg terbiar sana sini nasib ada orkid melindungkan kekurangan hahaa

      Delete
  13. Ha ha hahhhh.... mana ada pondok buruk tu kak Noor, rumah yang cukup cantik tersergam indah bah itu! Betul tu katanya Ibundo... 3 dara pingitan, teringatlah pulak majalah Gila-Gila, best sangat segmen 3 dara tu, tapi ingat satu nama aje..Esah.

    ReplyDelete
  14. wah,,..seronok bleh geder2.. ;)

    ReplyDelete
  15. Salaam jumaag kak nor..😊

    Amboi, sakan posing naa..hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. kisah silam ni Puan Wawa, tapi alhamdulillahhhhh kenangan manis bersama rakan fb

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home