Jemputan Kawin Maisarah...

Jemputan Kawin Maisarah...




ASSALAMUALAIKUM  semua adik2 blogger ya...
SORRY sangat sejak kebelakangan ni kak Noor terlalu sibuk menguruskan
PERKAHWINAN anak ke2 akak ni macam2 benda kena diuruskan maklum lah perkahwiwnan pertama
DALAM family ni belum tau apa benda yang patut dan tidak..
JADINYA masa sangat terbatas untuk melawat blog adik2 semua hari2 busy 
APA LAGI dalam bulan puasa ni  letih lesu dibuat nya
INSYAALLAH kak Noor akan melawat adik2 semua bila keadaan dah kembali tenang semula mungkin kalau ada sikit2 masa akan dicuri jugak untuk meninggalkan jejak diblog adik2 semua ya
INSYAALLAH....

JADI DIJEMPUT sesiapa yang sudi berkesempatan boleh lah datang kerumah kak Noor pada masa yang telah ditetapkan tu agak2 dalam 2 minggu lepas hariraya puasa nanti 
INSYAALLAH

19 comments:

  1. salam kak Noor..jauhnya kat Berunai.
    Hanya doa yg mampu dikirim semoga majlis berjln lancar & pasangan mempelai bahgia hingga ke akhir hayat.
    Aminnnnnnnnnnnn

    ReplyDelete
  2. wlikmulsam Azatie...
    apa kan daya dik akak dah terjauh dari dari sedara mara kat Msia kena terima hakikat lah jodoh dgn orang jauh thanks lah sudi wish mempelai mudah2an bahagia hingga ke ujung nyawa dikandung badan kan aminnn

    ReplyDelete
  3. aduhai jauhnyer lah kaknoor kalau dekat nak juga gagah2kan diri dtg.. apapun doakan yang terbaik utk pengantin dan keluarga. Tahniah sekali lagi dan moga dipermudahkan segala urusan ye!. tq atas undangan kaknoor

    ReplyDelete
  4. Asslmkum kak noor.
    Jauhnya kak. Tp kalau dapat pergi pun. . Tentu best.
    Apa pun, tahniah kak noor bakal terima menantu.
    Semoga segalanya berjalan dgn lancar dan semoga kedua pengantin diberkati Allah, berbahagia hingga akhir hayat. Kak noor pun, take care ya. Penat tu bwt majlis2 kenduri ni.

    ReplyDelete
  5. As Salam K.Noor,
    patut le lama x nmpk dimana2...sibuk rupanya....
    tahniah bakal dapat menantu....alahai...mesti tersangat sangat lah bzynya tu....
    Utk anak akak...tahniah..semoga perkahwinan yg dibina kekal ke akhir hayat....
    lastly...tahniah buat K.Noor sekeluarga....
    mmg x dpt hadir kak...jauh menyeberang laut tu....
    moga selamat semuanya nnti ye...:)

    ReplyDelete
  6. mabruk kak, bakal dapat menantu...

    ReplyDelete
  7. salam kak norr.. dah lama x dengar update sal kak norr rupanya busy nak menguruskan hal kahwin.. tahniah ya kak noor bakal terima menantu.. mudah-mudahan bahagia hingga ke akhir hayat dan diharap urusan semuanya berjalan lancar ..... jauh sangt ya kak noor x dapat la nak datang... :)

    ReplyDelete
  8. salam kak nor cyggg.
    patutlh busy kak..nk dpt menantu rupanya..wahhh thniah yer kak..slamat pgantin baru buat ank akk yg ke 2 tue..berkekalan hingga akhir hayat yer kak..:)

    ReplyDelete
  9. Salam Kak Noor..
    wah...memang sibuk banget la tu..
    Untuk anak Kak Noor...Tahniah yer...selamat pengantin baru..semoga berkekalan hinggar akhir nafas..

    ReplyDelete
  10. Tahniah kak Noor... bakal dapat menantu.

    ReplyDelete
  11. ok paham kak..akak tengah bz tu..ape pun tahniah ye bakal menerima menantu.Kalau dekat pasti ina tolong masak2, potong2 bawang ke nnt...kalau tak pakai katering la hihi.

    ReplyDelete
  12. kak noor, sy silent reader blog akak, anyway, tahniah bakal dpt menantu.

    ReplyDelete
  13. tahniah ye kak nor ..
    mesti tgh bz buat persiapan raya &kenduri thn ni..

    ReplyDelete
  14. tahniah K.Nor, selamat menyambut anggota keluarga yg baru..kn buat dua persiapan la ye, raya & kenduri.. saya doakan semoga semuanya berjalan lancar.. amin

    ReplyDelete
  15. Selamat pengantin baru untuk anak kak noor semoga kekal hingga ke akhir hayat.Tahniah juga buat kak noor yang bakal menerima menantu.Semoga semuanya berjalan dgn lancar.

    ReplyDelete
  16. assalam KN..dan salam ramadhan..tahniah bakal dpt menantu !!..kalau dekat mama pasti hadir ke jemputan KN ni..

    ReplyDelete
  17. Assalam kak Noor, wahh sibuk nak terima menantu lah yer...tq atas jempuatannnya.saya dok jauh ni doakan semoga majlis nanti berjalan lancar..InsyaAllah.

    ReplyDelete
  18. Tahniah Kak Noor cayang! Rupanya nak sambut menantu! Patutlah sunyi sepi beberapa ketika ini.... semoga segala urusan dapat berjalan lancar. Jangan terlalu paksa diri buat kerja kak, kesihatan dan tenaga perlu dijaga.... supaya boleh senyum berseri di hari bahagia itu nanti!

    ReplyDelete
  19. Salam K.Nor cyggg...
    patut lama k.nor menyepi...kalau dekat asz dah dtg berkampung menolong ...hehe
    Tahniah buat K.Nor juga buat anak....Semoga selamat dan diberkati segala urusan majlis...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home