Suasana Hariraya Aidilfitri Dan Openhouse 2012

Suasana Hariraya Aidilfitri Dan Openhouse 2012



ASSALAMUALAIKUM !!! aduhhh lama nya tak update blog ni masa sangat mencemburui akak tak habis2 dengan itu ini begitu begini ada2 saja yg perlu dibereskan apa lagi time ramai2 anak2 berkumpul dan sibuk jugak menziarahi sanak sedara dan rakan2, lagi seminggu ada majlis besar lagi memang tak senang duduk lagi lah ni,rasa macam nak cepat2 je masa tu berlalu supaya hati ni senang sikit doa kan ya semoga semuanya berjalan lancar dan tiada halangan apa mudah2an ..
Kali ni akak nak kongsikan gambar2 disekitar hari openhouse hariraya masa hariraya pertama tu,adalah sanak saudara sebelah hubby yg ramai datang,sebelah akak hanya kenkawan je jadi pengubat rindu,tak sabar nak tunggu seminggu lagi ada orang2 kampong pulak yg bertandang masa tu baru lah boleh speaking Kedah mari hahahaha 


Cotton Cheese Cake yang amat laris dengan kelembutan nya masa ni belum lagi ada yang berani potong



Menu openhouse laksa kedah,bihun sup dan nasi lemak jugak ketupat palas bersama rendang



Baby kecil yang jadi tumpuan maklum dah V ni mesti suka kat baby hahaha



Semua dalam gambar ni orang2 Malaysia yang tinggal kat Brunei,ada yang cikgu,kerja dengan syarikat shell dan tak kurang yang hanya dok kat umah ja tukang masakkkk dan tukang makan hahaha



My hubby dengan first cousin tak tau apa depa dok sembang tak faham hee



Anak2 buah hubby dan ipar duai  kena pandai2 cari tempat sendiri untuk makan janji kenyang oklah tu 



Lagi sessi menjamu selera anak2 buah hubby makan jangan tak makan



Sempat lagi buka lappy ini makcik time orang sibuk lega rasa dapat buka FB dan Blog 
hahaha..


Dah kebiasaan orang2 Brunei beraya mesti lengkap dengan baju melayu dan bersamping untuk sebulan bulan syawal cantik kan!!!

17 comments:

  1. Salam Aidil Fitri Kak Noor.

    Meriah sambutannya. :)

    ReplyDelete
  2. salam aidilfitri jugak utk kakcik maaf zahir dan batin ya
    memang meriah kat sini kakcik bila nak dtg sini heheee

    ReplyDelete
  3. salam syg kak nor
    wahhh meriahnya kak..mkn jgn x mkn..semua hidangan sedap2 tue..:)..

    ReplyDelete
  4. Meriahnya suasana raya di Brunei ye Kak Noor...

    ReplyDelete
  5. Selamat hari raya buat kak noor sekeluarga :D

    ReplyDelete
  6. Salam aidilfitri buat Kak Nor sekeluarga..meriahnyaaaa..

    ReplyDelete
  7. selamat hari raya kak noor! kalau balik kedah habaq mai kat cek no...

    ReplyDelete
  8. salam aidil fitri..seronok bila dapat berjumpa macam ni..

    ReplyDelete
  9. salam lebaran kak,meriah gitu dikunjungi sanak saudara, rakan & taulan..

    ReplyDelete
  10. selamat hari raya akak :-)
    salam kenal di alam maya..

    ReplyDelete
  11. Salam lebaran kak Noor.
    Meriahnya suasana raya di Brunei ya kak....laksa kedah,sedapnya.

    ReplyDelete
  12. Hi Kak Noor, masih Raya mood dan sibuk?

    Salam Kak Noor. muahhzzzz............

    ReplyDelete
  13. Salam Aidilfitri k.Nor.Meriah suasana beraya di rumah k.Noor bersama sanak saudara.bila k.Noor citer kebiasaan di sana beraya mesti lengkap dengan baju melayu dan bersamping untuk sebulan bulan syawal....teringat pula suasana masa sy beraya disana..dah lepas raya pertama pun anak2 & suami pakai baju melayu.

    ReplyDelete
  14. assalammualaikum kak nor...wah meriahnya...

    ReplyDelete
  15. assalammualaikum wwb kak nor
    dah lama tenggok blog akak...
    suka tengok blog akak...
    salam kenal dari saia...
    salam hangat dari kota dumai ,indonesia.. ^_^

    ReplyDelete
  16. Salam kak nor, saya selalu ikut blog kak nor, just nak wish Selamat Hari Raya Maaf Zajir Batin, semoga Kak Nor ekeluarga sentiasa dilindungi Allah.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home