Aksi Cucus Bulus Hilangkan Stress Dan Penat Memasak

Aksi Cucus Bulus Hilangkan Stress Dan Penat Memasak


ASSALAMUALAIKUM semoga adik2 semua sihat walafiat lah ya disamping tugasan harian kalian, jika penat rehatkan minda dan duduk seketika sambil tengok aksi2 si bulus kecik yang baru berumur tiga minggu ni, dah boleh jalan tau hahaha begitu lah uniknya ciptaan ALLAH utk makhlok yang bernama kucing ni, hari pertama lahir masih tutup mata sampai lah dua minggu baru lah start buka mata dan berjalan, tapi sungguh pun belum buka mata masih mampu berjalan walaupun terhoyong hayang macam orang mabuk heee, kadang2 lucu sangat bila tengok telatah si bulus ni...

Malam ni nak hidangkan adik2 semua  dengan si bulus ni saja lah ya, macam2 aksi depa ni, yang warna grey tu nama nya "Aladdin" sebab dia jantan, dan yang putih tu belum ada nama lagi, kak noor nak kasi nama "Jane" je tapi anak2 tak suka, so masih dalam pencarian lah kalau ada nama2 menariksss tu boleh lah kongsi kan dengan kak noor mana tau budak2 ni bekenan heee...



















OK ada yang bekenan ????

11 comments:

  1. berkenan tapi taknak pelihara...saya ni tak tahu la kenapa kak noor, bukan geli, tapi x suka sangat dengan kucing, takat gitu2 aje...

    ReplyDelete
  2. Salam Kak Noor, berkenan sesangatnya karena Ratna adore sianak kucing... comel Aladdin&snow White? sebabnya putih dan kalu Kak Noor tidak setuju apakata Jasmine karena pasangan Aladdin ialah Jasmine...

    sampai nanti...

    ReplyDelete
  3. Bestkan ada kucing.. boleh jadi terapi minda! Anak-anak Amie semua sayang kucing, suka sangat tengok diorang mandikan, bermain2 dengan kucing macam main dengan adik kecil!

    ReplyDelete
  4. Salam kak Noor, apakhabar? peminat kucing juga ya... saya tak minat... tapi kalau comel2 tu suka juga tengok dan usik-usik...

    ReplyDelete
  5. Salam kak noor... cute nya baby tu... grey and white kaler lak tu... species apa ni... bagi nama princess....

    ReplyDelete
  6. alalalaaa... tomeyyyynyerrrrr kak noor budak bulus tu.. kalau ada depan mata saya ni siaplah kena cium! heheee... grrrrrrr... geramnya tgk.. bulat! montok! pinjam boleh?? hehee...

    kak noor.. anak kucing ok lagi kak.. besarlah jugak.. kalau anak arnab, kanggaro & wallabies lagilah... keluar tu masih warna merah mcm anak tikus.. tak berbulu.. hehehe... itulah kuasa Allah s.w.t... walaupun kita tgk mcm alahaii.. bilalah nak besar ni.. tp dengan kuasaNYA.. mereka boleh hidup & membiak kan..

    ReplyDelete
  7. assalam kak noor
    eeeeeeeeii comellllllnya
    comel sgt2 ni gerammm tgk ,bestkan kak noor blh jgak hilang stress ada si comel ni tp entah kenapa sy skrg dah tak blh uwaaaa nanti bersin tak berenti

    ReplyDelete
  8. salam kak nor... cutenya kitty tu..nak sangat bela tapi tak diizinan cik hubby. ni spesis apa kak nor. saya berkenan yang british short hair pun cute miut jugak kaler grey.

    ReplyDelete
  9. alamak KA takut kat kucing sikit hehehe

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home