Bicara Kak Noor

Top Food Blogs

mytasteindonesia.com

Happy Birthday Darling Hubby Dan Tempahan CNY

7


ASSALAMULAIKUM dan selamat pagi semua nya, pagi2 datang ke blog bawa vacuum dulu hahaha, nak vacuum sebab dah berabuk sangat, dah lama tak update sebab terlalu busy mengalahkan vip lagi, hari ni hari minggu nak jugak update, tapi tak boleh banyak songeh sangat sebab lepas nak gi cny kat rumah sedara mara my hybby heeee

SEBELUM terlambat kek kat atas tu adalah kek untuk Mr hubby yang jatuhnya pada 9 hb Februari semalam, sebab dah terlalu busy dengan tempahan cny maka nya akak buatkan awal dan celebrate dua hari sebelum nya, tak kisahlah tu kan janji ada kek untuk Mr Hubby tu, kek tu akak ambil dari blog RAHEL dan akak pun dah buat jugak sebelum ni memang sedap moist dan lembut, pda yg nak semak resepi boleh lah kat SINI 



 TART COKLAT

INI PULAK TEMPAHAN SEPANJANG CNY NI
WALAUPUN TAKLAH SEHEBAT TUKANG MASAK YANG LAIN
TAPI CUKUP LAH BUAT AKAK TAK MENANG TANGAN NI 


 APAM NASI HIJAU


 TART CHEESE BLUEBERRY


 APAM POLKADOT


 PEGEDIL BAKAR


 CHICKEN PIE


 COTTAGE PIE


 KARIPAP PUSAR


SNOW CHEESE CAKE

SEMOGA CUSTOMER AKAK PUAS HATI WALAUPUN ADA YANG KURENG MEMUASKAN BIASA LAH ORANG BARU BELAJAR
HEHEHEEE


7 comments: Leave Your Comments

  1. selamat berhari minggu kak noor
    wah buzynya cny ni, banyak tempahan tu, sedap2 pula
    alhamdulillah kan kak noor rezeki
    happy birthday to darling kak noor tu ye, celebrate dgn kek hasil airtangan isteri tercinta

    ReplyDelete
  2. Selamat berhujung minggu Kak Noor...sedap2 semua hidangan tu...tak tahannnnn...
    Selamat harijadi buat Hubby nya...semoga sentiasa sihat dan dipanjangkan umur...

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday untuk hubby kak Noor... sibuk manapun sampai tak sempat tidur tengahari, dapat juga raikan birthday encik suaminya ye kak Noor...moga bahagian menjadi milik Kak Noor & hubby serta keluarga tersayang!

    ReplyDelete
  4. makin maju nampaknya bisnes kak noor ni...semoga sukses dan happy CNY..

    ReplyDelete
  5. wahhh.. macam macam ada kak noor.. sedap sedap pulak tu.. apa pun, happy birthday buat darling kak noor yer..

    ReplyDelete
  6. Ish ish tak de nya rupa orang baru belajar punya penangan.. ni tangan terer merer.. good work kak Noor and enjoy your cny tour he he

    ReplyDelete
  7. ahakkkk...... terliur nya dengan chicken pie, cottage pie.......karipap, sedapnya

    ReplyDelete

Fish

klik-klik nuffnang