Bicara Kak Noor

Birthday Maisarah & Madihah, Tetamu & Cuti

10



ASSALAMUALAIKUM dan selamat hari jumaat yang barokah, hari ni paling busy sebab kena buat kek birthday untuk MAISARAH 22 hb MAC dan MADIHAH  23 hb MAC jadi mama campurkan je buat satu kek, lagipun dah besar2 ni kek agak kurang diaorang ni makan, kalau dulu2 time kecik memang tak cukup, sekarang ni selalu nya berlebihan masukan dalam petiais kadang2 sampai seminggu baru habis satu kek...



Maisarah anak ke2 yang very low profile heeee




Madihah anak ke4 yang jugak sama dengan kakak nya



Setiap kali ada birthday lepas magrib memang dah jadi rutin kami membaca doa selamat semoga berkekalan amalam ini,  dan mendapat taufiq dan hidayah NYA




ESUK insyaALLAH ada keluarga dari KEDAH akan datang ke rumah Kak Noor, ramai jugak lah rombongan tu adik, kakak, ipar duai, jadi masa untuk ber blog memang terhad, jadi nya terpaksa lah kena cuti tak bergaji lah ni selama seminggu, tapi kalau keadaan mengizinkan pasti akan turun jugak ke blog jika tidak jumpa lagi kita minggu depan ya heee take care semua ya...

10 comments: Leave Your Comments

  1. Happy bday buat puteri2 kNoor ; moga Maisarah & Madihah berdua berjaya dalam hidup dan berjasa pada kedua2 org tua.
    tkasih kNoor mencuba resepi ayam pelembang itu....nampak sedap k.Noor hidangkan....buat saya nak masak pula....

    ReplyDelete
  2. Happy birthday buat anak2 kak noor...

    ReplyDelete
  3. happy birthday...suka tengok famili Kak Noor ni...

    ReplyDelete
  4. HAPPY BIRTHDAY buat kedua2 anak dara yang comel tu... nama kita mcm serupalah Madihah... hehehe.. tp nama acik yg tu hanya nick name saja.. singkatan dari "Mama Dini, Haziq & Alin.." jadilah MaDiHaA hehe..

    apa2pun.. semoga kedua2nya anak dara kak Noor sentiasa berada dibawah payungNYA.. seronok bila dpt berjemaah sekeluarga mcm ni.. happy family..

    ReplyDelete
  5. Happy birthday buat putri2 kak Noor....

    ReplyDelete
  6. Bagusnya amalan baca doa selamat sama-sama. Kucing pun tak ketinggalan ya..

    ReplyDelete
  7. Bagus amalan macam ni kak..semoga diberkati Allah...

    ReplyDelete
  8. jeles tgk family akak camni..mesti bahagia kan

    ReplyDelete
  9. musim cuti sekolah bermula... maka ramailah saudara mara kenkawan akan jadi tetamu. Tetamu datang membawa rezeki kan, seronok.

    Happy birthday untuk Maisarah & madihah juga

    ReplyDelete
  10. hppy belated besday Maisarah & Madihah..
    cui sekolahkn kak..masa ni la dgunakan utk mziarah keluarga..tntu bestkn ssekali dpt bkumpul bgitu..

    ReplyDelete

Fish

klik-klik nuffnang