Aktiviti Sukasuki Surirumah DiBrunei Darussalam

Aktiviti Sukasuki Surirumah DiBrunei Darussalam



ASSALAMUALAIKUM dan salam jumaat semua nya
SAJA sukasuki hari ni off day dari menulis resepi kita tengok gambar je ok
AKTIVITI semalam bersama geng Malaysian diBrunei ni belajar menyulam dari Cikgu Nina
MANA tau nak buat kusyen ke, beg ke untuk persiapan HARIRAYA yg tak lama lagi menjelang ni, cantik jugak rumah kan, disamping makanan yang sedap.




TENGOK lah makcik2 yang tekun belajar tu, cari lah kak Noor kalau ada yang pandai meneka hehehe



LAGI PUN bila lagi nak berjumpa dengan rakan2 sekampong dan bukan sekampong ni kan, time ni boleh bergelak ketawa, maklum orang tua belajar memang riuh rendah, kalau ada yang masih ingat cerita P. Ramlie yang belajar Alif Be Te tu haha macam tu lah kami belajar.





ANAK Kak Noor yang paling muda ikut belajar menyulam diantara makcik2 tu
SEDANG memilih riben yang cantik2 jualan Cikgu Nina.



AKTIVITI yang paling best selepas menyulam 
INI LAH dia aktiviti makan2 hahaha 
MAKANAN ditaja oleh tuan rumah, kali ni menu kami 
NASI KERABU YANG SEDAP DAN LAZAT.




ADA yang terliur tak tengok ni mesti kena buat ni esuk lusa sebab tak puas makan maklum rumah orang heeee
TERIMAKASIH banyak2 pada Puan NIK tuanrumah kerana menyediakan makanan yang sedap lagi lazat ni, tu lah yang syok datang belajar ni kan, ada umpan yang mewah dan serba serbi :)

13 comments:

  1. Seronok kak aktiviti sihat cam ni..terhibur..kak noor bertudung cekelet..betul tak?

    ReplyDelete
  2. tidak syak lagi Rohah murid paling tua dalam kelas tu aduiii tak sedar diri tapi masih mahu belajar kira ok jugak tu kan..

    ReplyDelete
  3. salam knoor….tekun makcik2 ni belajar noo. btw dr jauh dah tau knoor yg pakai tudung coklat berbunga lebat hasil tenunan sendiri tu. hehe

    ReplyDelete
  4. ina penah beli bahan2 sulam mcm tu ..beli yg besar lak tu,konon nk siapkan..samapi skrg dah lebih 10 thn tak siap2 heheh.bila ntah nk siap jadi bunga.amboi kak..terbeliak betul cili merah tu.

    ReplyDelete
  5. assalam,

    salam ukhuwah...seronok nya dapat berkumpul bertukar 2 kemahiran dan ilmu begini... k noor yang bertudung hijau muda tu kot..

    ReplyDelete
  6. Best juga sesekali xtvt suka suki macam ni ... mengeratkan silaturrahin

    ReplyDelete
  7. seronoknya beraktiviti macam ni.. tangan saya ni dah keras nak recall balik apa yang saya pernah buat dulu ha..ha..

    ReplyDelete
  8. bestnya kak noor xtiviti cam ni...kalau fiza pun suka juga...boleh kumpul ramai2...blajar sesuatu...syoknyaaaa...hurmmmm...mana satu yer kak noor...??? boleh bg jawapan x...ha ha ha

    ReplyDelete
  9. bestnya Kak Noor kalau ada time kumpul2 macam ni sambil belajar...memang riuh..macam tak mau berpisah kan...yg penting Kak Noor pakai tudung cekelat...

    ReplyDelete
  10. Hello to all, the contents existing at this web page are really
    amazing for people experience, well, keep up the good work fellows.


    Feel free to surf to my weblog NFL Jerseys Cheap

    ReplyDelete
  11. hi!,I love your writing so much! percentage we be in contact more about your post on AOL?
    I need an expert on this house to unravel my problem.
    Maybe that is you! Looking ahead to look you.


    Visit my homepage Michael Kors

    ReplyDelete
  12. I relish, cause I found just what I was looking for.
    You've ended my 4 day long hunt! God Bless you man. Have a great day. Bye

    my web site NFL Jerseys Cheap

    ReplyDelete
  13. salam syg kak nor..sronok plk klu blajar ramai2 camne kan..ank akk mmg rajin kan..mkanan pun sedappp2..kecurr..kecurr

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home