Macaroons Tempahan Tanpa Henti

Macaroons Tempahan Tanpa Henti




ASSALAMUALAIKUM dan selamat bersantai untuk semua adik2 kak noor, rindu rasa nya lama tak bersantai kat blog ni, disebab kebizian memanjang2 dengan tempahan macaroons yg tanpa henti ni,  ALHAMDULILLAH rezeki ALLAH yang tak pernah putus2 .

RESEPI macaroons ni macam biasa kak noor selalu rujuk kat blog MASAM MANIS & RAHEL sebab kedua2 chef ni memang dah terkenal terer merer membuat macaroon, memang tak dapat di nafikan mararoons memang agak sukar kalau tak kena gaya,  cuma kalau kita selalu buat pasti akan tau dimana salah dan silap kita, kerana praktis make kita jadi perfect dalam apa jua yg kita buat betul kan??




BOLEH jugak ke blog kak noor di SINI sebab memang dah selalu sangat buat macaroons rasa nya dalam seminggu tu memang dua tiga kali jugak membuat macaroons ni.




NASIB baik ada macaroon mat ni memudahkan kerja2 kak noor, tak payah jadi pelukis heheee




BEGINI LAH  mararoons yang sudah siap di packing ada yang menempah tak??
heheee untuk warga BRUNEI DARUSSALAM saja tau, sebab kalau untuk orang luar memang sukar ni kerana macaroons sangat rapuh dan mudah pecah kena hati2 sangat membawa ni.





OK sampai sini dulu ADIK2 ada bunyi WA tu pasti macaroons lagi  aduhhh...

14 comments:

  1. tu la zila rindu kak noor..tempahan byk ye kak, alhamdulillah..cantik mac akak..

    ReplyDelete
  2. bestnya kak noor dah terer wat macaroon... sy lom berani nak mencuba.. kalaulah sy terer mcm akak... teringin juga nak bisnes macaroon ni.. heheheee...

    ReplyDelete
  3. tumpang jamu mata ajelah kak noor , entah bila dpt nak merasa ni !

    ReplyDelete
  4. geramnya tgk cantik menjadi cik mac tu Kak Noor! keep up de gud work kak noor!

    ReplyDelete
  5. Replies
    1. Azie belum cuba je tu, kalau cuba mesti lebih terbaik2 lagi kan

      Delete
  6. assalam kak noor
    cantiknya macaron akak ni, jelesss sy tgk tau he hee
    sb sy buat nk jadi cantik
    bisnes ye kak, bagus2
    mana kak noor beli acuan tu yek

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikumuslam mamasara..
      jgn jeles lah, kalau jeles kena rajin praktis ni, btw acuan ni akak beli dulu lama dah masa gi uk tahun lepas, tapi masa beli tak terpikir pulak nak buat secara serius macaroon ni, kalau tau mmg akak beli banyak heee, skrg ni mmg tak cukup, tapi dah pesan dgn anak2 kalau balik mesti beli macaroon mat utk mama hahaaa

      Delete
  7. akak...jelesnya saya nengok macaroon tu...saya ni dah 8 kali mencuba, asik2 tak menjadi. agaknya dok cameron memang susah sikit kot...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai cheqsu, biar betul dah 8x ke ni mmg macaroon kena ada kesabaran, akak pun mula2 hari pertama testing2 dulu sampai 3x esuk lusa buat lagi akhirnya menjadi jugak alhamdulillah,kena try lagi cheqsu sampai jadi, rasa nya walaupun dok cameron tak kisah kot hahaaa

      Delete
  8. Aslmkum k.Noor
    menjadi cantik makaroon k.noor....padan ramai cust yg order. moga terus maju dlm biz.

    ReplyDelete
  9. Kak Noor ni kannnn.... satu aje Amie nak komen: Rajiiiiinnnnn sangat!

    ReplyDelete
  10. Salam Kak Noor....
    cantik kaler macarons itew...wah..bisnes macarons semakin maju ea...Alhamdulillah...

    ReplyDelete
  11. hai rajinnya akak bmacaroon...jeles tgk..nmpk mcm sng aje tgk org buat..hihi..smoga bisnes akak sukses

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home