Jom Layan Gambar Universal Studio Singapore Pulak...

Jom Layan Gambar Universal Studio Singapore Pulak...



ASSALAMUALIKUM
ALAHAI lama nya tak masuk sini, dah malas nak cerita pasal busy ni kan..
Manjang je tak pernah ada lampu hijau untuk mengupdate blog
Tapi ALHAMDULILLAH malam ni ada sedikit waktu
JOM layan gambar budak2 ni memang CINTA HABIS dengan USS ni




DI depan hotel murahan je sebab siang2 memang kuaw, balik tido je itu pun dah dekat pukul 12 malam, rugi kan kalau booking yang mahai heee..




ANAK2 happy bangat bila dah dapat tiket untuk masuk USS ni...







TEMPAT yang paling ramai pengunjung yang 
HOLLYWOOD ni lah






ANAK2 yang lebih tau semua tempat disini 
Kak Noor ikut je sampai lenguh kaki stop hahaha



SEMPAT lagi mengupdate FB tu aduhh...



Di sini FAR FAR AWAY fav anak2 kak Noor







Ancient Egypt last picture untuk malam ni ya, IN SYA ALLAH akan bersambong di waktu terluang lagi heee...
MEMANG best USS ni cuma bagi kita yang dah berumur tak larat nak jalan lah, kalau ada kasut roda memang best sangat boleh ronda satu Uss ni..

3 comments:

  1. Assalam sis..
    Seronok bwk anak2 jalan kan, lama x pergi USS..

    ReplyDelete
  2. Kak Noor di Brunei dah sampai USS ni, kita yg jiran ni pun tak pegi lagi... anak2 memang teruja nak pegi, bila lah ada masa nak pergi ni, best jer tengok pic kak noor kat atas tu :)

    ReplyDelete
  3. best tu kak noor... sy ni Singapore pun tak penah sampai lg.. hihi..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home