Kepulangan Anakanda Tersayang Dan Ole2 London

Kepulangan Anakanda Tersayang Dan Ole2 London



ASSALAMUALAIKUM dan selamat petang semua nya, hari ni masih mood gumbira kerana kepulangan anakanda sulung kak noor untuk bercuti dan berhariraya di rumah.
ALHAMDULILLAH sempat jugak berpuasa di negeri sendiri berbanding puasa di UK yang hampir 18 jam, walaupun tak lama tapi INSYAALLAH mama akan memenuhi permintaan anakanda tersayang heheee
LAGIPUN dah banyak ole2 ni kan mesti nak kena masak sedap2 lepas ni hee
JANGAN JELES AHH...




IBU-IBU memang tak dapat dipisahkan dengan HANDBAG kan
BETUL TAK??



KU SANGKA SATU RUPANYA DUA HEEE
ALHAMDULILLAH



NI MUG sempena royal baby tu memang di pesan lah suruh beli heee
untuk kenangan


ALHAMDULILLAH untuk menambah koleksi ni..

4 comments:

  1. waaa...kak...tang mug tu...x heran sngt...tang h/bag tu yg buat bepinau mata, red n black gitu...untunglaaaa....:)

    ReplyDelete
  2. wahhh.. bestnya dpt hadiah.. boleh la akak buat raya yer...hehehehe raya sakan lah ye.. :)

    ReplyDelete
  3. Bestnya Kak Noor... esok kami pun menanti bujang sulung kami di airport balik dari L----N ha hahahah Labuan kak...

    ReplyDelete
  4. wah dapat handbag coach mak penakan mai ni..melaram la nnt di hari raya...tak...mai dh follow blog tak..tak follow blog mai balik ye...jemput la kwn2 follow sekali..ni blog kesihatan http://shakleebodyfood.blogspot.com/
    tq tak..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home