USS Idaman Anak-anak Dah Tercapai

USS Idaman Anak-anak Dah Tercapai

Assalamualaikum adik- adik kak Noor
Hari ni dah masuk hari ke3 di Singapore untuk tunaikan hajat anak-anak yg mengidam sejak lama dulu, Universal Studio Singapore memang best sangat pada anak2 akak, semua tempat dihangkut mama nya ni utk masuk, sampai naik lenguh kaki makcik ni. Untuk permulaan tengok dulu gambar yg ni INSYAALAH dah balik Brunei nanti pasti ada lagi gambar lain menyusul...

9 comments:

  1. amboi...kat Singapore rupanya... boleh la terus ke malaysia tu kak noor..

    ReplyDelete
  2. Salam kak noor....
    bestnyer...nak ikuttt....

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Noor,bukan aje anak2 kita yang tua ni pun teruja kan?? sikecik kat rumah ni ajak pergi lagi sekali, lemah jantung mak diajak naik roler coster tu.

    ReplyDelete
  4. Saya pun dah kesana 2 tahun sudah kak Noor. Bawak anak-anak... tapi saya drive sendiri masuk s'pore...

    ReplyDelete
  5. fuiyooo..jeles sehh!! kita br nk booking ke uss akhir tahun nnti pas anak2 abih exam upsr/spm..insyaallah!

    ReplyDelete
  6. Aslmkum KNoor

    bestnya ....belum berpeluang ke USS lagi. tp dah janji dg anak2 kalau balik Msia nak bawa mrk ke sana.

    ReplyDelete
  7. ogyep x sampai lagi uss ni.. anak2 pun sibuk jugak mengajak.. tengok le nanti kalau ada rezeki kan.. anak2 seronok le kalau ke situ kan Kak Noor..?

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home