Ulangtahun Yang Ke 25 + 25 + 3 ALHMADULILLAH

Ulangtahun Yang Ke 25 + 25 + 3 ALHMADULILLAH




ASSALAMUALAIKUM dan salam hari minggu untuk adik2 semua, hari ni genap lah usia kak Noor  seperti yang tersebut kat atas tu, dah tak muda dah kan, ALHAMDULILLAH ALLAH masih pinjamkan di bumi ini untuk bernafas dan berbakti pada keluarga tercinta.




INI ADA LAH sebahagian dari juadah kueh mueh yang di hidangkan semalam, majlisnya telah di advancekan sehari untuk mengambil sempena bulan syawal di Brunei ni yang masih berbaki, tahun ni rasa nya semua makanan yang dihidangkan adalah air tangan tuan umah
ALHAMDULILLAH sejak berblog kemahiran makin mantap TERIMAKASIH untuk adik2 kak Noor yang akak selalu singgah sekodeng resepi kueh mueh ni seperti
SHEILA,  ITA, AZIE, RAHEL, KAK WAN dan ramai lagi lah yang tak tersebut kat sini.

Antara kueh yang nampak kat atas tu, Macaroon, Biskut Lidah Kucing, Rvc Brownies, Tart Cheese Deco, Rvc Cookies, Donut Ball dan Kek Lapis.


SEBENARNYA jemputan nya ada lah untuk para adik-adik MALAYSIAN yang tinggal kat BRUNEI ni, yang suami-suami mereka kerja kat Brunei, masa raya dulu diaorang semua ni balik kampong masing-masing, jadi tak dapat datang masa akak buat openhouse dulu, ini pun dah kali keberapa dah tak ingat openhouse nya hahaha, asal ada yang nak singgah kat umah, tak best jugak kalau tak buat makan- makan..

FIRST & SECOND family yang sudi singgah, sorry gambarnya berfokas pada ladies only.




WITH  HUSNA yang cute..



SEMPAT POSING SEBELUM SANTAP..




LAKSA KEDAH menu wajib yang tak pernah miss dan permintaan yang sangat tinggi kat Brunei ni, tapi sayang last2 ada jugak yang tak dapat merasa sebab dah licin..



 MALAYSIAN, SINGAPOREAN & BRUNEIAN




KAUM-KAUM IBU sedang melayan selera ALHAMDULILLAH feedback yang memberangsangkan hahaha kembang semangkok makcik ni kan.



 ADIK-ADIK MALAYSIAN ku CAYANG NI..



TUAN UMAH LAKI BINI sibuk melayan tetamu hahaa..



MACAM-MACAM AKSI GUMBIRA..





ADIK-ADIK MALAYSIAN yang  sempat bergambar sebelum balik, ada jugak yang termiss tu sorry bangat pada yang lain ya..




INI BARU LAH BERGAMBAR dengan anak-anak BRUNEI kawan anak-anak kak Noor bersama Cikgu KD 




BOSS melayan tetamu lelaki ..



TETAMU kecik yang masih bersamping dan berbaju melayu
ANTARA trademark BRUNEI mesti berbaju melayu walaupun dah di akhir syawal.


17 comments:

  1. Happy besday Kak Noor. Halalkan ilmu yg saya pinjam dari blog Kak Noor ya.

    ReplyDelete
    Replies
    1. timakasih Norhaizan memang dah lama halal apa yg letak kat sini, sila2 datang lagi ya..

      Delete
  2. Selamat Hari Lahir Kak Noor...suka tengok Kak Noor selalu buat makan-makan...mudah2an kak Noor sekeluarga sentiasa dimurahkan rezeki dan berbahagia selalu hendaknya :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. TERIMAKASIH Zalin alhamdulillah mmg fav akak memasak jadi bila orang nak dtg apa lagi macam orang ngantuk disorongkan bantal lagipun bila lagi kan heee

      Delete
  3. happy birthdayyyyyyyyyyyyyyyy kak noor
    happy birthday to you
    alhamdulillah, yg penting kak noor nampak muda lg he hee

    ReplyDelete
  4. Sanah Helwah Kak Noor... moga usia dirahmati Ilahi...

    Rasa nak terbang jer ke Brunei bila tengok hidangan kak noor yg sedap-sedap belaka tu :)

    ReplyDelete
  5. Alhamdulillah Kak Noor.......... walaupun di usia emas, masih diberikan kehidupan yang sangat gembira, dan kesihatan yang baik..

    Selamat Hari Lahir untuk Kak Noor

    ReplyDelete
  6. epi bday kak noor.lama ina tak jenguk sini.update blog sdiri pun malas2.kak noor tetap nampak muda la dgn usia tu.bila la nk ke brunei rasa masakan kak noor ni ye.

    ReplyDelete
  7. hepi besday wat kaknoor cayang..moga sentiasa diberi kesihatan yg baik serta hidup ceria selalu ye kaknoor..muaaahhhhss!!

    ReplyDelete
  8. Hepi Besday dear kak Noor! Semoga murah rezeki.. diberi kesihatan yang baik... gembira dan bahagia bersama keluarga selalu.... chup! chup! chup!

    ReplyDelete
  9. selamat ulang tahun kak noor cayang... semoga bahagia sokmo2 dan diberkati Allah selalu... wahhhhh meriahnya sambutan dekat Brunei tu kan... rasa macam nak ke Brunei jugak la pi rumah kak noor :)

    ReplyDelete
  10. selamat ulang tahun kelahiran buat kak nor.. moga kebahagiaan dunia akhirat sentiasa bersama kak nor.. murah rezeki tuan rumah... alhamdulillah dpatlah tetamu berkunjung & menjamu selera walaupun di akhir syawal..

    ReplyDelete
  11. Assalam kak nor selamat ulang tahun kelahiran semoga berbhgia bersama keluarga tercinta...mmuahah!! suka dtg ke blog kak nor mendgr celoteh menghibur rajin lak tuu.... zila66

    ReplyDelete
  12. Slmt ulangtahun k.Noor. moga murah rezki dan sihat walafiat selalu....begitu juga dg famili k.Noor
    best sambut besday sekali dg raya...meriah dg kunjungan sahabat handai.
    dlm Fb dok intai menu apa k.Noor masak rupanya laksa kedah....licin..sudah pasti sedappp...

    ReplyDelete
  13. happy besday kak Nooriah...
    semoga allah terus beri kebahagiaan hingga akhir hayat... amin..amin...

    P/s: hadih paling besar tak lama lagi dapa cucu kan..?

    ReplyDelete
  14. Happy Birthday Kak Noor,

    semoga dikurniakan kesihatan ug baik dan dipermudahkan segala urusan.

    sedapnya laksa tu...terliur ni..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home