Baby Iman Dah Dua Minggu Lebih..

Baby Iman Dah Dua Minggu Lebih..



ASSALAMUALAIKUM  dan salam hari minggu untuk semuanya.
NO RESEPI YA HARI NI COZ HARI MINGGU KAN CUTIIIIIIIII ...
HARI ni dah 18 hari cucu akak ABDULLAH IMAN, semoga Iman membesar menjadi insan soleh dan berbakti untuk bangsa dan agama bila besar nanti. 



BABY Iman yang tak banyak kerenah, mudah maktok menjaga nya.
Biasa lah cucu pertama ni kan memang lah agak jakunis sikitt haha..


DAH LAMA takada baby dalam rumah mesti agak seronok dan meriah rumah bila ada dengar tangisan baby lagi, cuma masa je kadang2 mencemburui untuk maktok berlama2 sebab very the banyak tugas lah sekarang ni.



 OK LAH dulu ya Baby Iman berundur diri sampai jumpa di lain entri
INSYA ALLAH tak lama lagi Iman akan fly ke Aussie tentu rumah maktok dah sunyi lagi.
Apa nak buat kalau rindu maktok pulak yg terbang ke Aussie haha,,,




9 comments:

  1. comey nyer cucu akak .. Tahniah :D

    ReplyDelete
  2. Iman nnti duduk Aussie ke? Sian la maktoknya merindu nnti.....

    ReplyDelete
  3. Bestnya Iman... bertuah jadi cucu pertama Mak Tok iye...

    ReplyDelete
  4. tahniah kak noor.seronoknya dah jadi Mak Tok.

    ReplyDelete
  5. salam noor. lama tak menjengah. Rupanya dah ada cucu. alahai comelnya...
    Maktuk yang jaga ke.

    ReplyDelete
  6. Dah cerdik nampaknya! ni yang best ajak borak-borak ni.

    ReplyDelete
  7. Hehehe... geram nye kak.. tolong cubitkan pp gebuss tu..

    ReplyDelete
  8. tahniah kak noor. dah dapat cucu yer. mesti la mak tok sayang habis ngan cucnya ni. maklumlah cucu pertama.

    ReplyDelete
  9. dah bulat mata dia memandang...nti klu cucu dah terbang mesti terngiang2 suara Iman...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home