Melawat rakan - rakan lama Mr.& Mrs. Kanggaroo ♡ Koala

Melawat rakan - rakan lama Mr.& Mrs. Kanggaroo ♡ Koala

Assalamualaikum rakan2 bloggers.
Hari ni last day dibumi kanggaroo ni, malam nanti dah nak fly balik ke KL, dan lepas tu ke Brunei Darussalam, dengan masa yg terhad ni layan lah dulu gambar -gambar semasa kak Noor sempat melawat zoo kat Brisbane ni ya, betapa ramainya rakan-rakan yg sebelum ni kita tak pernah jumpa yang sungguh jinak.

Ok sampai disini dulu tunggu balik ke Brunei akan menyusul gambar-gambar yg lebih menarik heee..

1 comment:

  1. wa... bestnya akak...

    Teringin gak nak g jpe si kangaroo ngan koala tu ekekeke.. Akak bercuti rupenya patotla lama tak update blog... Windu... ;)

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home