Sambil Menyelam Terus Holiday Ke Australia

Sambil Menyelam Terus Holiday Ke Australia

Assalamualaikum adik2 kak noor ♥
Dah lama tak mengupdate blog ni, hari ni hari ke2 di Australia, sebenarnya tujuan asal menghantar cucu Iman untuk berjumpa dengan Abi nya, jadi dah datang jauh beribu batu baik lah jenjalan kan, rugi tu kalau memerap kat rumah saja..

Masa first day datang pengsan terus sebab dah letih 8 jam dalam flight, dari Brunei -KL - Gold Coast., lepas charging gitu gini bsru dapat jalan lagi hee..

5 comments:

  1. Amboi...jd jugak ke australia.... jalan puas2 kak..jgn dok rumah je. Kongsikan yg menarik dgn kmi yg entah bila nk sampai nii... ☆★♡♥

    ReplyDelete
  2. Seronoknya kak Noor..sambil menyelam minum air, ye tak? Baby Iman sihat?

    ReplyDelete
  3. Assalam kak noor
    Amboi jauhnya jln2, bestnya
    Rugi la kalu duk umah je

    ReplyDelete
  4. Best nyer, tak tahan tu tgk buah2 tu segar tul nampak nyer :)..

    ReplyDelete
  5. Wah maktok iman.. jejalan Australia dgn iman ye... betul tu kak noor sambil menyelam minum air.. nanti update pic Australia ye kak noor ;)

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home