Bersama Semua Ahli Family Di Awal Tahun 2014

Bersama Semua Ahli Family Di Awal Tahun 2014

 RESTAURAT PANTAI BRUNEI DARUSSALAM


ASSALAMUALAIKUM dan salam tahun baru 2014 untuk semuanya, ALHAMDULILLAH masih di beri kesempatan oleh ALLAH bernafas di tahun baru ni, AZAM?? takde lah buat ikut rutin biasa,  yang penting sihat dapat buat benda-benda yang wajib disamping memasak untuk family besar kak Noor ni...

GAMBAR di bawah ialah full house semua ahli keluarga ada di sana, anak-anak yang belajar di UK pun pulang bercuti sempena Krismas, jadi memang betul-betul full house, di sebabkan jarang dapat berkumpul begini, mama nya ambil kesempatan untuk makan luar hahaha cuci tangan cuci kaki dapat wangi-wangi kat Restaurant Pantai Di Jerudong Brunei Darussalam, tak kisah lah sesekali belanja anak-anak makan yang sedikit mewah kan..




MACAM-MACAM AKSI ahli keluarga ni selepas makan haha




INI COTTON CHEESECAKE 
Yang di buat pada hari ni  1. 1. 2014  untuk family tersayang
Resepi nya boleh klik di SINI.

7 comments:

  1. amboi seronoknya bila semua famili ada... saya pulak, jauh dari keluarga :(

    ReplyDelete
  2. Seronoklah kaknoor dpt berkumpul satu famili.. saya pun hari berkumpul satu famili bila adik buat marhaban cukur rambut anaknya dirumah mak..
    Selamat tahun baru 2014 kak noor sekeluarga ;)

    ReplyDelete
  3. Mmg gumbira la hati bila semua berkumpul yea k.noor...

    ReplyDelete
  4. tengok cotton cheesecake tu ,ina yg meleleh ni..yummy.Yes sesekali kena la mkn2 mewah sikit..utk family kita jugakkan.

    ReplyDelete
  5. Seronoknya...happy new year kak Noor

    ReplyDelete
  6. Assalam kak...bestnye...happy new year buat kak noor satu family

    ReplyDelete
  7. Aslmkm. Slmt Tahun Baru, seronok nya semua ahli keluarga berkumpul kan.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home