Balik Kampong Kedah Darulaman

Balik Kampong Kedah Darulaman




ASSALAMUALAIKUM,  Alhamdulillah dengan izin ALLAH pagi ni sedang bersiap-siap nak balik kampong syukur, dan yang best dapat mengupdate blog pepagi yang busy ni, sebab hari ni cuti masak hahaha, jadi rasa banyak masa sikit tinggal last minute packing je, lagipun banyak kerja dah di handover pada maid jadi maktok agak santai lah, nak jalan tak kan nak kerja keras lagi kan, memang tak ada apa nak bagitau pun just nak kongsi rasa happy-happy balik kampong je, jom balik KEDAH DARULAMAN, tak lama pun hanya beberapa hari je...




JOM sapa nak ikuttttt kita naik ni je lah ya hahaaa
GAMBAR sekadar hiasan semata-mata...



5 comments:

  1. Bestnya balik kg....slmt bertemu family terchenta kak...

    ReplyDelete
  2. wah bestnye....sy xpnh smpi ke kedah....dh lama psg niat nak ke sn..hehehe.tp lom tercapai

    ReplyDelete
  3. naik pireply ke.... selamat kembali ...

    ReplyDelete
  4. Jom... saya lom abes lg jelajah kedah

    ReplyDelete
  5. Bestnye..jjln kedah..ada bby kecik mls nk bjln la kak nor..hevhee

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home