Happy - Happy With Cucunda & Mistri Projek.

Happy - Happy With Cucunda & Mistri Projek.



ASSALAMUALAIKUM dan salam 2 jan untuk semua, hari ni memang agak busy jadi takde resepi lah, tengok gambar sajalah, masa akhir tahun 2013 gether-gether with family dan cucunda Iman yang dah debab ni, baru 3 bulan lebih masa ni, tapi kalau mendukong adusss lenguh jugak tangan maktok ni, Tokwan je sanggup dukong lama-lama.


SEKARANG ni anakanda yang jauh masih di rumah, jadi hari-hari melayan selera anak-anak, kadang-kadang sehari tiga empat jenis kuih dan masakan, tapi semua nya tak sempat nak gambar hahaha, makan panas-panas aduh memang selera, lagipun kak noor baru habis satu projek yg agak besau lah untuk kak noor, tulah dah malas nak pegang camera tunggu lah ..

PROJEK TU MASIH SECRET LAH NANTI DAH JADI AKAN DI WAR-WAR KAN
TUNGGUUUUUUU...


8 comments:

  1. Alhamdulillah. Selesai gather2 ngan family ye kak...

    Apa projek besor tu...? Nak gak tau....😊

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehehe ada lah Syifaaa tunggu duluu lah ek...

      Delete
  2. wah projek besau kak nor....jen jeng jeng

    ReplyDelete
    Replies
    1. yes cikla, jeng jeng jeng sabar dulu dah nampak depan mata baru akan di umumkan haha

      Delete
  3. projek besar? macam tau jer! macam tau jer!!!! he he he

    ReplyDelete
  4. Alolo kak.. geramnye tgk iman.. demol2!! Rasa nak cium jer pp dia tu.. Geram nengok!!

    ReplyDelete
  5. Kak Noor...

    Rasa nak geget geget je dak Iman cucunda Kak Noor ni tau. Geram. Pas tu nak gomol gomol dia... bestnya. Teringat masa anak-anak kita baby dulu, cam ni ler body memasing. Bila dah besar, kerempeng je... tapi kita kerjakan jugak! Hahahaha....

    ReplyDelete
  6. Rupa paras Iman saling tak tumpah rupa tok wannya.... kira tokwan JR ni. Kak Noor! ke-happy-an ni tak macam antara cucu dan tok tapi macam pasangan yang baru dapat anak pertama... heheheh...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home