Iman Dah 4 bulan

Iman Dah 4 bulan

Assalamualaikum dan salam pagi rabu untuk semua, pagi- pagi ni maktok sikit aktif membelek album dua tiga hari lepas, takde resepi hari ni hanya gambar - gambar Iman je dah pandai request menu ni gamaknya kan, kalau setahun taktaulah mesti fenin maktok Iman kan heee


Tak boleh lama-lama mendukong Iman ni 2,3 minit dah lenguh tangan..


Dah pandai pegang buku resepi tu dak kecik ni..

Dah cek list menu tu baby Iman ni hahaa

HARI ni banyak kerja dah siap jadi santai lah sikit, salam sayang dari kak Noor ya utk adik-adik semua...

10 comments:

  1. Montoknya dia kak...gomol2 ni sedap nih!!

    ReplyDelete
  2. alahai kak noor!!bambamnye!!!sangat geram bila tengok!!!hihihi..sebaya ank sayala ni..tahun sama..cuma ank sy awal tahun je..hihi

    ReplyDelete
  3. Geram tengok pipi iman <3. Tembam... :)

    ReplyDelete
  4. 4 bulan dah pandai tengok resepi... nanti sekejap lagi dah boleh masak.. heheheh

    ReplyDelete
  5. Comelnya dia teringat cucu saya yang jauh.

    ReplyDelete
  6. Debab semangatnya Iman....nak picit2 pipi dia...

    ReplyDelete
  7. Bambam dah Iman ni Kaknoor.... geram pulak menengok nya, rasa nak geget jer :)

    ReplyDelete
  8. Kak nor ank zila dh 5 bulan semalam..iman dh meniarap lom kak..akk jg iman kew.

    ReplyDelete
  9. hehehe sedap betul memeluk baby iman ni ! padat

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home