Nutella Cupcakes Shortcut

Nutella Cupcakes Shortcut


ASSALAMUALAIKUM & selamat petang untuk semua nya, hari ni anak kak Noor sedikit rajin sebab cuti CNY ni 4 hari jadi memang tempat dia berkuntau dengan butter dan telur, gula hahaa, mama nya macam malas jugak, ya lah dah anakanda mood rajin mama simpan dulu mood tu, nanti buat banyak-banyak takde yang nak makan pulak kan, resepi ni anakada Madihah ambik dari 
SINI kalau ada yang nak mencuba ya, tapi resepi disini agak complicated sikit, biasa lah budak2 buat memang nak yang simple je, tapi kalau ada yang terlebih rajin boleh la ikut step by step resepi ni, memang sedap lah nampak nya kalau ikut semua, yang ni Ferrero Rocher hanya sebiji di dalam cupcake, tapi yang asalnya dalam sebiji dan luar sebiji memang lah sedap kan hahaha, pokai tukang masak ni kalau sebiji cupcake 2 biji Rocher tu..




YANG ni gambar belum di Frosting, tapi akak memang suka yang polos gini..



KALAU polos gini 2 biji pun sekali hadap ni hahaha




SIAPA suka cream dan frosting memang sedap lah cupcake ni, tapi bagi orang yang tak muda memang pilihan yang atas lah..



OKLAH cukup lah kisah hari ni di hari CNY ni lepas ni ada acara ni nak kena bersiram dulu, jumpa lagi di entry seterus nya
INSYAALLAH..

3 comments:

  1. Assalamualaikum, sedapnya, suka frosting tebal :)

    ReplyDelete
  2. Salam kak noor,
    Sedapnya tengok kek tu kak noor, memang rajin anak kak noor tu, saya tah bila ada mood rajin tu... asyik simpan resepi dlm list jer ;)

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Noor...sedapnyaaaaaa...ada Ferrero Rocher . Terliur nih, nampak mewah sangat Nutella Cupcakes Shortcut akak ni. Simpan dulu dlm list..teringin nak cuba ni :)

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home