Happy Birthday Pak Haji Naim Yang Ke.....

Happy Birthday Pak Haji Naim Yang Ke.....

 ASSALAMUALAIKUM  dan selamat malam untuk semua nya ya, perasan tak asal malam je mesti nak update blog, asal update blog sebelah malam je berkesempatan kan, bukan senang kan jadi menteri ni banyak kerja-kerja wajib sunat kena didulukan, mengupdate blog entah dalam list yang ke berapa entahlah, tapi dah berangan-angan hari-hari nak mengupate blog, tak mau miss konon lah tu.....

Sebenarnya entry hari ni just nak wish kan HAPPY BIRTHDAY untuk Pak Haji sebelah tu, dah setengah abad lebih dah, semoga ALLAH memberkati umur yang panjang, badan yang sihat walafiat, dan di murahkan rezeki yang halal amin ya robbal alamin




 SSSSSSHHHHHH  nampak sebaya tak?? sebeno nya umur Mak Haji & dan Pak Haji ni sama tahun tau hahaha, cuma beza bulan je, apa-apa pun mesti lah lelaki lebih tua kan heee..

Esuk 9.2.2014 birthday nya, tapi disebabkan esuk banyak agenda dari pagi memang tak sempat nak masuk ofis ni, so daripada takde baik lah ada awal beberapa jam, kira ok lah daripada takde langsung kan, cukup sampai disini dulu ya babai dan  jumpa lagi di lain entry...

GUDNITE...

8 comments:

  1. awww so sweet. may Allah bless them

    ReplyDelete
  2. memang nampak sweet sangat..apapun, happy birthday..

    ReplyDelete
  3. Selamat hari lahir buat pak haji..semoga bahagia selamanya dengan mak haji

    ReplyDelete
  4. kelasssss pak aji dan mak aji...sweet kapel gitu. moga pak aji diberi kesihatan selalu dan berbahagia dengan keluarga

    ReplyDelete
  5. Hamboi.... Romeo & Juliet.... bahagia hendaknya ...selamat ulang tahun untuk Pak Hajinya ye kak Noor.

    ReplyDelete
  6. salam ukwah..moga berbahagia selalu..Alhamdullilah..

    ReplyDelete
  7. hppy belated birthday, moga kekal sampai ke syurga yer kak

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home