Masjid Jame'Asr Sultan Hassanal Bolkiah Brunei Darussalam

Masjid Jame'Asr Sultan Hassanal Bolkiah Brunei Darussalam


ASSALAMUALAIKUM pada semua adik-adik blogger yang sudi singgah sini, nampak nya dah lama jugak akak tak update blog ni sebab kebizian sesangat sekarang ni dengan kedatangan tetamu merangkap sedara, senang cakap adik kak Noor dan anak sedara dari KL dan Kedah ke Brunei Darussalam ni, jadi mesti lah melayan tetamu dulu, baru lah boleh uruskan keperluan kita kan, jadi hari ni akak tunjukkan gambar bersama cucu sebelum tetamu datang ke Brunei ni, singgah solat di masjid Jame' Asr Sultan Hassanal Bolkiah Brunei Darussalam.

Layan gambar saja lah ya, cantik tak masjid ni?? 



Ini pulak gambar Iman cucu kak Noor layan diri ketika orang solat.



Happy Iman dalam masjid dengan senyuman yang manithhhhh..



Maktok dan cucu..



IMan dan tokwan.

Oklah ya cukup setakat ini dulu jumpa lagi di lain entry nunggu tak busy INSYA ALLAH akan update lagi, salam manis tanpa gula dari kak Noor ya.

5 comments:

  1. Aslmkum kak Noor
    lama tak singgah blog kak Noor....dah rupa baru skrg...
    geram nengok cucu kak Noor tu....
    Cantik gambar Masjid Jame...nostalgia nengok masjid ni...teringat kenangan manis di BSB...

    ReplyDelete
  2. cantiknya masjid
    uih tangan Iman tu rasa nak gigit2 je. geram comel

    ReplyDelete
  3. Subhanallah..cantiknya masjid ni kak noor....

    ReplyDelete
  4. Woooo... montelnya cucu Mak Tok nan satu ini... kalo jumpa Firdaus habis tenggelam babyku... he hehheh Masjid tu sangat cantik!

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home