Cucunda Iman Yang Tak Mudah Senyum

Cucunda Iman Yang Tak Mudah Senyum


ASSALAMUALAIKUM dan salam hari minggu untuk semua nya, selamat bersantai dengan family tersayang, bagi yang ada cucu macam kak noor takde lain yang dapat disantaikan melainkan santai dengan cucunda Iman ni je, hari ni hari minggu cuti tulis resepi tapi makan tetap makan cuma agak malesssss sekali nak menulis, layan gambar Iman saja lah ya, tengok aksi cucunda ni, susah sangat nak suruh senyum nak  ambik gambar, boleh dikatakan semua gambar nya serius bebenooooo kan, dan kalau ada senyum pun sikittt saja.


 Muka wara' hehe


 Mata kuyu ngantuksss


 Sedapnya korek telinga haha


 Awww macam seksi je Iman ni kan


Dari sudut mana pun Iman maintain seriusssss layan je lah

OKLAH hari ni memang takde banyak nak di cerita sebab mood semua ke laut dan nak bersantai tapi ada hati nak menulis blog hahah, babai semua 
HAPPY SUNDAYY...

7 comments:

  1. Assallam kak noor..acik tengokIman tetap comel walaupun serius

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikumuslam acik, itu lah dia Iman ni entahlah sampai bila nak berserius saja ni kan

      Delete
  2. cute nya imammmmm....tebam habis lah kak noor ...nie mesti tok wan kasi makan sedap2.... anywhere..thanks for the autograf kelmarin dkt skolah smpap lumut..teruja sangat jumpa kak noor....suka sangat2....luv u kak noor

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Anonymous, alolo sorry kak noor tak perasan semalam tu, add lah kak noor kat fb, Nooriah Dan Naim sedang nak sembang or whatsapp akak ya 8739160 luv u jugak hee

      Delete
  3. Awat lah mahai sngt senyum iman...yg syok tgk yg mata kuyu tu...very the cute iman...

    ReplyDelete
  4. tulah Zu mahaiii sampai tak terbeli senyum Iman ni tpi janji dia very the cute iman oklah tu hahaha

    ReplyDelete
  5. aww, such a cute baby. :)

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home