Tempahan raya 2014

Tempahan raya 2014

Assalamualaikum pengunjung blog kaknoor semoga sihat walafiat hendaknya, sekarang dah bulan syaaban dan tak lama lagi ramadhan dan syawal, untuk warga Brunei Darussalam yang sudi nak buat tempahan kuih raya boleh lah whatsapp kaknoor ya sebelum tarikh tutup 30 jun nanti.
Tempahan yang lewat maybe susah sikit nak terima lah...

Yang serius nak order boleh whatsapp ke
8739160

3 comments:

  1. Assalammualaikum, Kak Noor...tahun ni first time cuba buat bisnes kuih raya pulak..takut pun ada..hehe..moga moga dipermudahkan Nya...boleh bagi petua mcmana nak buat kuih boleh tahan lama...tq kak Noor...

    ReplyDelete
  2. waalikumsalam Mini, kaknoor pun bukan expert sangat pun, tapi mengikut pengalaman kaknoor, kuih raya mesti letak dlm bekas yg tak masuk angin lah, contoh bekas tu akak cellotape di tudung nya takut masuk angin, yg lain tu tkde lah, kalau kuih tu betul2 masak ia akan tahan lama mini jangan lembik..

    ReplyDelete
  3. assalam kak nor..

    seronoknya dah mula buka tempahan raya..moga bisnes sukses ya..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home