Tempahan Sepanjang Dua Minggu Ni Macam-Macam Ada..

Tempahan Sepanjang Dua Minggu Ni Macam-Macam Ada..



ASSALAMUALAIKUM dan selamat malam untuk semua nya, sejak dua minggu lepas memang kak noor busy dengan semua tempahan ni, tapi alhamduliilah akhir nya siap semua nya, ada yang tak sempat nak snap gambar pun ada jugak, ALHAMDULILLAH rezeki yang ALLAH berikan..

Hari ni layan gambar saja ya takde resepi sebab dah letih, tapi rasa nya semua nya dah di bagi resepi, cuma kena cari lah kat blog kak noor ok, antara tempahan yang melataop sepanjang dua minggu ni adalah
TART NANAS ~ FLORENTINE COOKIES ~ TART BLUEBERRY ~ KARIPAP ~
RAINBOW LIDAH KUCING ~ CREPE DURIAN ~ MACARON.

Berpeluh jugak untuk menghabiskan semua tempahan tu kan, alhamdulillah ada pembantu yang menolong mencuci, kak noor tukang sepah dia tukang cuci heheehe kalau tak mau patah tangan maktok ni kan.









5 comments:

  1. One looks more yummy than the one before.

    ReplyDelete
  2. banyaknya tempahan, rezeki masuk =)

    ReplyDelete
  3. my goodness did you make all those , wow!!!

    ReplyDelete
  4. Memang tabik spring dengan kak noor yg rajin ni.. :)

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home