Japanese Cheese Cake Bertingkat - Tingkat Lah Pulok

Japanese Cheese Cake Bertingkat - Tingkat Lah Pulok


ASSALAMULAIKUM dan selamat petang  untuk semua, tentu ada yang sedang sibuk di dapur kan, kak noor dah santai sikit waktu ni dah siap masak walaupun simple-simple  hari ni, ikut permintaan lah, kalau majoriti suka yang jenis mee maka nya akak ikut saja mudah kerja akak kan, jadi nya dapat lah masuk ofis ni cepat sikit hahaha..

Cheesecake dah di buat semalam untuk seseorang,  entah di masa silapnya jadi bertingkat lah pulak, dua biji sebenarnya cheesecake tu, satu besar dan satu kecil, jadi dah bertingkat akak cantumkan je.

Pada adik-adik yang budiman ada tak tips macamana nak buat bagi tak bertingkat tu haha, adoiii tapi benda dah jadi nak di potong buruk lagi rupa nya so biarkan je janji sedappppppp..



Kalau orang pakar tengok tentu malu kan kek ni haha, tapi praktis make perfect kan, esuk lusa kita buat lagi noooo bagi jadi cantik sikit, mana tau untuk raya nanti..
Pada yang nak resepi boleh lah sekodeng kat SINI memang takda ubah apa pun yang heran kali ni boleh jadi lain gitu ...

Tak kisah lah janji sedappp kan, oklah ya sampai disini esuk lusa jumpa lagi babaiiiiiiii

4 comments:

  1. Cantik jugak bertingkek-tingkek tu kak noor.. betul tu janji sodappp ;)

    ReplyDelete
  2. Incident yang tidak disengajakan, tapi hasilnya berseni...serius cantik kak kek tu...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum Kak Noor,

    Cantiknya kek ni...nampak sungguh menyelerakan.

    http://dapurlangkawi.com/blog/

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home