Tart Nenas Cheese Order Terlaris

Tart Nenas Cheese Order Terlaris

ASSALAMUALAIKUM dan selamat petang untuk semua, hari ni rasa nya dah puasa yang ke15 kalau tak salah kan sekejab betul masa berlalu, masa ni akak memang sibuk membuat tempahan kuih ni, wlaupun dah tarikhnya dah tutup tapi masih jugak order masuk dari pintu belakang haha, tak buat kesian, jadi kena lah buatkan demi customer, lately kuih yang paling hot masa ni tart nenas cheese lah., dah berhari-hari buat tapi belum siap lagi ni, rasa nya 2x ganda dari yang dalam gambar ni kot...

ALHAMDULILLAH anak-anak balik dari bercuti dapat tolong hehe kira nya kaknoor ambik pekerja dari luar negara lah ni kan haha..



RESEPI tart nenas tu, macam biasa saja yang adik-adik biasa buat cuma akak letak cheese cheddar kat atas tu, memang sedap lah bila kita letakkan cheese kat atas tu ada rasa manis manis masin, memang tak cukup sebijik kalau nak test..



TAPI kalau ada yang nak resepi cara kaknoor bukan hari ni lah ya sebab hari ni memang busy bangat, tunggu lain kali itu pun kalau berkesempatan utk menulis sebab hari-hari memang membaking biskut non stop oven, nasib baik oven tak buat perangaiii...


6 comments:

  1. Assalam k nor
    Bau sedapnya ni harum semerbak
    Raya kali ni byk biskut ada cheese kan
    Ramai peminat

    ReplyDelete
  2. puasa pun boleh terliur tengok tat bercheese ni..... adoyaiiii laaaaa.

    ReplyDelete
  3. akak... saya nak order tart nenas cheese boleh tak?

    ReplyDelete
  4. alhamdulillah, banyak masyuk tu kak..

    ReplyDelete
  5. ya Allah.... meleleh pulak air liur tengok tart ngan biskut rainbow tu.... uhuhu sedapnya. Kalau dekat boleh tempah ngan kak noor

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home