Tempahan Nasi Kerabu Di Bulan Puasa.

Tempahan Nasi Kerabu Di Bulan Puasa.



ASSALAMUALAIKUM dan salam jumaat untuk semua, hari ni dah puasa ke6, ada customer yang teringin sangat nak merasa nasi kerabu ni, sebenarnya time puasa ni memang dah tak ambik order, tapi memandangkan seseorang ni yang bersungguh-sungguh sangat nak merasa, buatlah kan menyampaikan hajat orang, insya allah suatu hari ALLAH akan sampaikan hajat kita pulak..

Resepi memang dah ada dalam blog kaknoor, boleh klik di SINI untuk yang mau mencuba resepi nasi kerabu, tapi untuk orang Brunei yang teringin nak merasa boleh lah whatsapp kak noor tapi lepas puasa lah ya.


Sila jamu mata saja lah  dulu ya, perut dah berkeroncong lagu macam-macam dah ni





SELAMAT BERPUASA UNTUK SEMUA, TERAWEH JANGAN LUPA BUAT LAH SEMAMPU KITA, KERANA TAHAP KEMAMPUAN MASING-MASING TAK SAMA..

5 comments:

  1. Good business ni Kak Noor.
    Berapa dollar tu sebekas?
    Kakak suka nasi kerabu.
    Kalau serunding dia sedap lagi best:)

    ReplyDelete
  2. aduh, cuci mata di petang ramadhan lah pulak
    sedap sgt nampak nya

    ReplyDelete
  3. Meriah betul tempahan tu kak noor... Alhamdulillah murah rezeki kak noor

    ReplyDelete
  4. rezeki kak noor, lagi pun nampak sdp lah.....

    ReplyDelete
  5. Kak noor, saya mau tanya. Apakah bunga telang tu ber-efect pada rasa atau ada aroma nya atau tak?
    Sebab saya belumlah pernah memasak pakai bunga tu..

    Terimakasih akak...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home