Dah Tua Baru Masuk Uni Sabo Je Lah

Dah Tua Baru Masuk Uni Sabo Je Lah




ASSALAMUALAIKUM dan salam sejahtera untuk semua nya, kali ni nak bawa adik-adik meronda di sekitar Uni Of Bath di United Kingdom ni, kebetulan anak kaknoor adu urusan sikit di sini jadi, akak tolong temankan je sambil jalan-jalan disekitar University semalam, jom biarlah gambar saja berbicara ya..



Sekarang ni dah late summer tapi masih banyak bunga sana sini apa lagi jakunis jugaklah sekali sekali meneropong bunga-bunga tu




Dapat bergambar dengan bunga dah puas dah pantang tengok bunga hahaha







Dulu-dulu tak mau belajaq dah tua ni baru teringin nak masuk Uni, ni baru lah masuk Uni betoiiii kan, ambik gambaq kat luar saja pun jadi lah hehehee..

4 comments:

  1. ooo..ingat Kak Noor gi sambung belajar.cantik2 semua gambar tu.best kan ada anak belajar over sea.

    ReplyDelete
    Replies
    1. anak kaknoor yg sambung belajar Su, kaknoor dah terlebih umur kot hahaha, dah tak masuk dah kot kalau belajar kecuali hal2 masakan hee

      Delete
  2. beruntuk kak noor..walaupun dapat ambik gambar kat luar je

    ReplyDelete
    Replies
    1. jamu mata temapt anak belajar Acik biasa sampai kat umah sewa je, tak pernah sampai ke Uni sesekali ronda uni nya best jugak cuma jauh berjalan sakit kaki

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home