Koleksi Periuk Jamie Oliver From UK With LOVE!!!

Koleksi Periuk Jamie Oliver From UK With LOVE!!!


ASSALAMUALAIKUM dan salam sejahtera untuk semua nya, kak noor hari ni nak merehatkan badan, esuk nak jalan jauh, jadi jamu mata lah dengan koleksi periuk ala2 Jamie Oliver ni, periuk ni baru sampai dua hari lepas dari kargo anak kak noor yang belajar di UK, baru habis PhD, jadi tumpang dah ada kargo free apa lagi mama nya mesti tak nak lepaskan peluang, suruh beli periuk Jamie Oliver ni, sebab dah tergoda dek kerana dok tengok tv channel Afc, Tlc dan macam2 C lagi.
Jamu mata ya dulu, kaknoor belum sempat nak masak lagi guna periuk baru ni, tungguuuuuuu bila ada masa pasti nak letak yang lazat2 dalam ni.





ADA YANG TERUJA TAK TENGOK PERIUK NIIIIIIIIIII
MESTI ADA YANG TAK TAHAN KAN HEEEEEE
LEPAS NI KITA CARI SUDU, SUDIP JAMIE PULAK...


6 comments:

  1. Salam, Kak Noor. Periuk lama nak pakai lagi tak??? Kalu tak pakai, bagilah sy buat azimat. Nak pandai masak macam Kak Noor jugak.. :-))))))

    Cantik sgt kalerpul.. mesti makin semangat memasak dan makin sedapppp!!!

    ReplyDelete
  2. Wah makin rajin lah kak noor didapur tu kan.. :)

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum kak Noor.
    Rinduuuu nak komen2 tau... Masuk2 cuci mata pulak dengan piyok2 yg comel tu... Geram hokey.. Kalerful lagi..

    ReplyDelete
  4. Terlanjur kak Noor nak di UK tu, apa kata tlg belikan saya satu set! hehehhe...

    ReplyDelete
  5. saya jelesss berguni ni kak noorr ...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home