Pertama Kali Update Blog Dari United Kingdom

Pertama Kali Update Blog Dari United Kingdom


ASSALAMUALAIKUM dan salam sejahtera untuk semua nya, ALHAMDULILLAH hari ni dah 2 hari berada di perantauan setelah 14 jam dalam plane, lepas tu jam lagi dalam bas untuk sampai ke bumi Bath yang indah ni, hari ni baru lah dapat tengok bumi sejuk ni setelah pengsan seharian sebab letih dalam perjalanan, dah dapat makan maggi dan kopi baru segar kembali mental dan fizikal.

Hari ni takde resepi sebab rasa nya semua orang pun pandai buat maggi apa lagi maggi yang simple dimple ni yang hanya di letakkan cilipadi je untuk rasa lebih ummpphh sikit, menu penyelamat ni tak boleh ditinggalkan kalau kita bermusafir sementara menunggu menu berat yang lain, kira nya ni selingan lah kan heehe, bersama dengan buahan segar.

 Ini pemandagan berdepan dengan rumah anakanda Nabilah di Bath ni.


 Dan gambar ini pulak ada lah dari depan rumah yang ada pagar yang berbunga merah ni.


 Menu pertama setelah pengsan dan letih 14 jam perjalanan dalam plane maggi goreng cilipadi


Buahan segar yang sempat dibeli dari kedai berdekatan peneman sang maggi tu.

Oklah jumpa lagi dilain kali insya allah ya, lepas ni nak out kejab banyak agenda belum beres ni.


3 comments:

  1. Jauhnye Kak Noor gi beraya, best tu....selamat bercutilah.

    ReplyDelete
  2. bukan beraya lagi dah nasa, sebab perkara yg tak dpt di elakan terpaksa lah kena dtg jugak

    ReplyDelete
  3. best... jauh berjalan luas pemandangan ye kak Noor...rumah yg anak kak Noor duduk lebih kurang sama rupa dgn rumah anak saudara saya (anak abang sy) di Brighton, dia dh menetap kt sana suami isteri kerja, anak seorang baru umur setahun...okey kak...happy2 selalu...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home