Pokok Blueberry Rezeki Jalan Jauh

Pokok Blueberry Rezeki Jalan Jauh



ASSALAMUALAIKUM dan salam manis tanpa gula untuk semua nya, hari ni akak nak kongsikan satu kegembiraan sebab terjumpa pokok blueberry ni, sebenarnya hari ni memang nak ke satu mini market je ber dekatan dengan rumah anakada akak kat Bath, tapi kali ni kami ikut jalan jauh sikit sebab teringin nak ambik gambar bunga-bunga yang bergantungan tu, kat jalan  yang biasa tu dah puas dah teropong bunga2, kali ini ikut jalan yang agak jauh rupa nya ALLAH nak temukan berjumpa dengan pokok blueberry dan ni, yang di tanam sebagai pagar je tepi rumah orang2 sini, jadi akak tak buang peluang, kebetulan tak de orang lalu lalang terus angkat camera hahaha, alhamdulillah happy sangat hari ni dapat berjumpa pokok blueberry ni.


 adik-adik semua sila jamu mata saja ya heheee


 sempat jugak kaknoor snap sebelum ada yang lalu hehe


disamping blueberry ni terjumpa lagi pokok epal tapi hanya sikit buahnya, entry esuk lusa akak letakkan pokok epal pulak ya...


4 comments:

  1. Replies
    1. pada kita yg tadke pokok mmg rasa sngt menarik cheqdaa terus jakunis jadi nya

      Delete
  2. tanam tepi pagar je? elok je rendang berbuah lebat..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepi pagar dan tepi jalan lagi Yaya tulah smpat akak curi snap gambar , disini tkde yg kisah pun berbuah lebat pada kita dah mcm istimewa sngt kan

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home