Cucunda Iman Dah Setahun

Cucunda Iman Dah Setahun

Assalamualaikum dan salam sejahtera utk semua rakan blogger dan rakan-rakan silent reader kaknoor heehe, hari ni just nak post kan gambar semalam cucunda Abdullah Iman genap setahun, rasa nya baru lagi menimang masa baru lahir dah 365 hari berlalu kan, Alhamdulillah sebelum setahun Iman dah pandai berjalan jatuh dan sekarang ni dah makin panjang langkah nya, serata ceruk dijelajah didalam rumah, banyak barang dah kena simpan kotak utk bagi laluan Iman berjalan ahaha.

Oklah biar gambar berbicara Iman bersama Umi dan Abi memotong kek dan hadiah kolam dari tokwan Iman, nampaknya Iman sangat teruja tengok kolam kan..

2 comments:

  1. Sanah helwah iman..
    kek hari jadi tu maktok iman ke yg buat.. Nampak sedap tu ;)

    ReplyDelete
  2. Alolooo Iman dah setahun ye... dah panjang dah langkah kakinya tu, kang mak tok lak yang tak cukup kaki nak kejar Iman hihiiiii.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home