Open Order Nasi Kerabu Utk Warga Brunei Darussalam

Open Order Nasi Kerabu Utk Warga Brunei Darussalam



ASSALAMUALAIKUM diatas permintaan ramai yang nak merasa nasi kerabu ni insya ALLAH order dibuka lagi pada hari sabtu ni 27hb september, pada yang serius nak order bagi warga Brunei Darussalam boleh lah pm di facebook https://www.facebook.com/naim.nooriah
di pages https://www.facebook.com/DapurKakNoor
Atau whatsapp terus ke 8739160 
Yang dahulu insya ALLAH akan dibeli laluan, dan jika penuh insya ALLAH
akan di pertimbangkan..

Nasi kerabu kali ni berwajah baru dengan untuk keselesaan pelanggan anytime boleh menjamu selera tanpa merosakkan kesedapan nasi tersebut 
INSYA ALLAH.



JADI jika ada yang berminat jangan tunggu lama-lama
Nanti lama-lama order tutup hehehe


6 comments:

  1. Wah, nampak sangat kemas dan fresh. Macam ni, simpan 24 jam pun segar lagi

    ReplyDelete
  2. Salam..

    Kak noor.. Bb suka mkn nasi kerabu..nak order juga!!! Huuu..sedih jauh sgt..

    ReplyDelete
  3. Mna nak cari ni...tetiba terliur...huhu...tggu psar malam je baru ada org jual ni kak...ermmm...

    ReplyDelete
  4. Waduh waduh tijah...oppps kak noyah @ mak tok!!!! Kiranya kak noyah ni dah jadi duta masakan Malaysia di Brunei Darul Salam... tahniah kak!

    ReplyDelete
  5. I used to live in kelantan where they served this . love the blue colour of the rice.

    ReplyDelete
  6. kalah orang kelantan ni kak noor,buat nasi kerabu!

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home