Tahniah anakanda Madihah

Tahniah anakanda Madihah

Assalamualaikum dan selamat berhari minggu untuk semua nya, hari ni kaknoor nak kongsikan berita gembira, Alhmdulillah syukur kepada Allah kerana telah memberi rezeki pada anakada Madihah dapat melanjutkan pelajaran ke United Kingdom tidak lama lagi, syukur Madihah telah menjejaki 3 orang kakak nya yang lain yg diberi peluang oleh kerajaan Brunei Darussalam untuk menimba ilmu di tempat orang.
Mama doa kan yang terbaik untuk anakanda ke4 ini yang selalu tolong mama membaking, lepas ni tentu sunyi dah dapur mama, doa mama mengiringi anakanda semoga lebih berjaya ditempat orang ya
Aameen yaa robbal 'alameen..



Tak lama lagi umah akan sunyi, teman membaking dah terbang, semoga anakanda akan sambung membaking di tempat orang nanti ya...


12 comments:

  1. Syukran3x, Alhamdulillah lepaih ini kak noor kena on off dapur brunei ngan dapur uk ler.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaa rasa nya banyak di brunei kot, baru je balik dari UK tak larat naik plane lama sangat boring haha

      Delete
  2. Tahniah madihah dan kak noor juga... pasni boleh la g uk sokmo...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cheqsu yolah tu kan minta bagi murah rezeki lagi insya allahh

      Delete
  3. Tahniah Madiha, tahniah Noor n keluarga...semuga anakanda berjaya dengan apa yang diimpikan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mudahan kakrose aameenn semoga takde halangan nanti disana maklum first time kesana

      Delete
  4. Lepas ni boleh jalan-jalan di Nottingham pulak ya kak Noor.... tengok kawasan2 kampung omputih...

    ReplyDelete
  5. yalah sweetie, nottingham pernah pergi lama dah masa pak aji belajar dah tk ingat masa tu muda belia oooooo bulan madu hahaaa

    ReplyDelete
  6. Tahniah Madihah, tahniah juga buat kak Noor sekeluarga.. sejuk perut dapat anak-anak yang bijak.. Doa ita, semoga Madihah terus cemerlang

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Ita, mudahan termakbul segala doa baik2 dari kenkawan semua aameenn

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home