Ulangtahun Kelahiran & Cuci Mata Gambar UK

Ulangtahun Kelahiran & Cuci Mata Gambar UK



ASSALAMUALAIKUM dan salam sejahtera untuk semua nya,  alhamdulillah pada tanggal hari ni 8.9.2014 bertambah lagi usia kaknoor, syukur ke hadrat ALLAH swt kerana telah mengurniakan badan yang sihat menjelang ulangtahun hari kelahiran ini, selamat sampai dari UK ke Brunei dengan selamat tiada halangan apa-apa, almaklum lately banyak kita dengar macam2 hal penerbangan ni dalam hati ALLAH saja yang tau, tapi syukurlah kak noor telah selamat sampai dengan selamat dan dapat meneruskan aktiviti memasak macam biasa, cuma nya sehari dua ni memang jetleg lagi lah, siang tido malam berjaga hahaa.

 JUST nak kongsikan masa di UK sempat akak ketempat restoran Jamie Oliver dan sempat bergambar didepan kedai jualan  barangan dapur miliknya, memang tak masuk restoran pun sebab takut ada yg kita tak boleh makan kat luar pun jadi lah kan..


 Ini semasa di Bath yang cantik dengan alam flora nya


 Sempat akak ke Harrods mencuci mata je dengan barangan nya yanggg aduhhh...


 Penat mencuci mata duduk dulu menghilangkan sakit di kaki haha


 Ini dekat Westfield gedung membeli belah yang sangat besar di UK ni, rembat satu handbag cukup lah sebab takde sales memang mahalll..


 Alhamdulillah dah otw dalam Heathrow Ekspress lega rasa hati nak balik
Tapi penerbangan yang mengambil masa selama hampir 18 jam sangat membosankan.

 Dari Hethrow ke Dubai transit dalam 1 jam kemudian baru terbang lagi ke Brunei selama 7 jam lagi.



Alhamdulillah dah selamat sampai ke Brunei disambut oleh anak-anak dan Bang Haji hehee happy semua nya sebab tukang masak dah balik kan..


20 comments:

  1. selamat ulangtahun kak noor..semoga dikurniakan kesihatan yang baik dan sejahtera selalu..amin

    ReplyDelete
  2. Selamat hali lahir kak noor.
    acik tak seberani kak noor..tak kemana la acik kalau sorang.kagum ngan kaknoor

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks acik, alahai kaknoor pun jalan dgn anak akak tu, bukan sensorang macam acik jugak tak berani heheee apa lagi tempat omputih tu kan

      Delete
  3. Selamat hari lahir kak noor...semoga pjg umur & dimurahkan rezeki..

    Jemput baca.. http://momsbeautyshoppe.blogspot.com/2014/09/10-petua-mencerahkan-dan-memutihkan.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ummu terimkaasih banyak2 ya insya allah nanti akak pi melawat ok

      Delete
  4. Happy birthday Kak Noor. Semoga dipanjangkan umur, dimurahkan rezeki, dikurniakan kesihatan yang baik, diberkati kehidupan dan bahagia dunia akhirat. Aamiin.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih banyak2 mama sudi mendoakan kaknoor amin amin aminn smeoga Allah merahmati mamafami jugak aminn

      Delete
  5. Happy birthday Kak Noor, semoga sentiasa dalam redha dan keberkatan Ilahi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih banyak Nasa ya sudi wish kaknoor

      Delete
  6. Selamat Hari Lahir Kak Noor...seronok tgk gambar2 kak Noor di UK..dapat rembat 1 beg lagi kan...MMg betul lah muka2 yg menatikan kan Noor pulang tu...sgt hepi nampaknya..Chef dah balik kerumah....

    ReplyDelete
    Replies
    1. thnks Aini alhamdulillah di atas rezeki allah dpt satu beg kan daripada tkde langsung hehee

      Delete
  7. Transit 1 jam je di Dubai... kalau saya tak mampulah nak buat cam tu... tak berani... paling transit 3 jam baru ok pada saya... takut terlepas penerbangan transit tu...

    Kak Noor pergi lagi boxing day! Disember ni ke UK... pergi dgn abg haji tu sekali... tak delah rindu-rindu... meninggalkan dan di tinggalkan.... masa tu diskaun giler-giler tu... bukan takat satu handbag.... berbeg-beg pun boleh... heheheh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. nak buat cemana sweetie dah time nya hanya 1 jam, tapi ckp je 1 jam taklah kelamkabut sngt masih ada masa utk solat subuh kat dubai masa balik hari tu, dan tunggu nak boarding pun lama jugak baru naik semula plane so don worry lah hehee, lagipun ada anak kaknoor yg biasa kalau 2 orang lebih berani dari sorang kan.

      alahaiii sweetie, tahun 2010 akak pergi satu family time disember, aduiiii tkdpt bawa duit sikit macam2 sale macam2 nak beli balik umah kering kontang hahaha bahaya sesangat, tapi hati puas lah dpat barang sale kan, cuba lah sweetie buat gitu nanti

      Delete
  8. selamat hari lahir Kak Noor,semoga sentiasa bahagia!...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks banyak2 Su sudi doa kan kaknoor aminnn

      Delete
  9. tersenyum saya bila kak noor kata tukang masak dah balik... hihihi

    ReplyDelete
  10. Happy belated birthday kak noor semuga didalam lindungan Allah aamiin
    Suhaila

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home