Alhamdulillah Buku Resepi Blogger KakNoor Dah Berada Dipasaran Sekarang

Alhamdulillah Buku Resepi Blogger KakNoor Dah Berada Dipasaran Sekarang



ASSALAMUALAIKUM dan selamat malam semua nya ya, malam ni dah malam jumaat sekejab saja masa berlalu, rasa nya baru lagi jumpa jumaat minggu lepas.  Semoga adik-adik Kaknoor sihat sejahtera hendaknya ya, kalau berkesempatan malam ni eloklah kita membaca 
Surah Al Kahfi, memang agak panjang surah tu, tapi kalau tak habis malam ni boleh lagi disambong esuk pepagi bila ada waktu, mudahan kita semua dalam rahmat ALLAH HENDAKNYA AAMEEN.

Hari ni kaknoor nak kongsikan buku Resepi Blogger kaknoor iaitu buku ke2 yang telah pun berada di pasaran



Hari ni kaknoor nak kongsikan buku Resepi Blogger kaknoor yang telah pun berada di pasaran di Malaysia masa ni, pada yang sudi boleh lah ke book store untuk mendapatkan buku ni dan bagi sokongan moral pada kaknoor hehe, sayang nya kaknoor jauhhh di Brunei Darussalam kalau tak memang dah hangkut banyak-banyak dah, tapi yang jauh tu boleh lah beli secara online 


Tuan punya diri pun dah tak sabar nak tengok buku ni, mana tak nya masa kaknoor di UK bulan september baru ni,  pihak pengurusan telah minta kaknoor tulis profile dan segala nya untuk buku ni aduss dah lah jauh disinun, idea pun kurang, terpaksa minta sokongan anak-anak dan Pak haji haaa, tapi akhirnya siap jugak lah setelah beberapa hari. Alhamdulillah sekarang ni dah keluar tak sabar nak tengok lah pulak..


 Didalam buku yang kedua ni ada lebihkurang 70 resepi di muatkan termasuk resepi dari Brunei dan Malaysia di satukan, dessert dan menu utama, timur dan barat pun ada jugak ni, jadi adik-adik kaknoor jangan lepaskan peluang ya untuk dapatkan senaskah buku ni, insya allah berbaloiii...

Cukup dulu untuk kali ini ya, jangan lupa cepat-cepat ke book store berhampiran sebab baru ni ada kawan kaknoor yang kat KL tu merangkap adik jugak lah, kata nya suatu kedai dah sold out, dan sampai sekarang pun belum dapat lagi, INSYA ALLAH mudahan Anita atau Balqis akan berjumpa dengan buku kaknoor ni dalam masa terdekat.


12 comments:

  1. Seronok bb tengok Kak noor ada buku masakan..tahniah Kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah BB insya allah BB jugak nanti suatu

      Delete
  2. Yuhuuuuu.... meriahnya dunia masakan... kalau dapat buku resepi Kak Noor, bertambahlah koleksi buku masakan saya.... tahniah Kak Noor... terus masak2 ye sebab dunia masakan ni takde sempadan he hehehhe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul sngt MIe tanpa sempadan dan luas sngt tak terkejo dek maktok ni, tapi alhamdulilah yg dah kejo dibuku kan syukran

      Delete
  3. tahniah kak noor....nanti nak gi cari buku ini kat kedai...

    ReplyDelete
    Replies
    1. cari nasa cepat nanti kehabisan nayaaaa tu

      Delete
  4. Tahniah kak noor...seakan berminat jgk cheq da dgn buku kak noor ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cheqda berminat dgn buku akak ni mesti cari tau

      Delete
  5. Salam Kak Noor,

    Whoaaaaaaa tahniah kak!

    ReplyDelete
    Replies
    1. wlikmuslm honeyyyyyyyyyyy
      macihhhh ya mesti dtpkan buku kaknoor tau

      Delete
  6. offer ade, tapi kak rose tak berani nak mencuba.... masak pun asik nak sekodeng blog sifu2 je, camner la nak buat buku? tumpang gembira kejayaan kengkawan je lah.

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home