Chicken Pie Lagi Menu Tak Pernah Jemu

Chicken Pie Lagi Menu Tak Pernah Jemu


ASSALAMUALAIKUM dan salam sejahtera untuk semua nya yang sudi berkunjung disini, hari ni kaknoor nak tayangkan menu biasa di buat yang tak pernah jemu dimakan oleh anak2 kat umah ni, semalam ada masa sikit sebelum menghantar anakada Nabila ke airport sempat siapkan chicken pie ni untuk makan kat airport sebab kesian kan Nabila tak sempat makan sebab puasa, jadi terpaksa lah bawa bekal, kalau tak entah bila lagi nak makan masakan mama kan, kalau panjang umur tahun depan lah next summer boleh jumpa lagi 
INSYA ALLAH.




RESEPI chicken pie ni masih sama kaknoor guna sebab memang sedap dan menjadi fav keluarga disini, kalau ada yang nak refer boleh lah ke SINI untuk dapatkan resepi ya, tapi ada yang rasa kurang sedap boleh lah tambah apa yang patut ikut fav masing2 lah ya..




BILA buat kecik macam ni senang nak makan, lagipun mudah di bawa tak  payah nak potong segala nya, cuma agak lambat je membuat, tapi hati rasa gumbira bila tengok chicken pie yang cantik ni kan heheee, tak de yang puji biarlah tuan tanah puji sendiri hihi...

SELAMAT MENCUBA PADA YANG SUDI
JUMPA LAGI!!!!!


2 comments:

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home