Tempahan Rainbow Cookies Utk Majlis Tunang

Tempahan Rainbow Cookies Utk Majlis Tunang


ASSALAMUALAIKUM dan salam sejahtera untuk semua nya, hari ni sangat busy dengan macam-macam tugas termasuk menyiapkan tempahan lidah kucing ni, baru satu cookies ni siap, coming soon lagi dua jenis macaron dan chicken pie, semoga ALLAH permudahkan urusan untuk menyiapkan semua nya on time INSYA ALLAH.

Pada warga BRUNEI DARUSSALAM yang nak menempah kuih or biskut or apa2 menu boleh lah  whatsapp kak noor 8739160 atau ke pages "dapur kak noor" jamu mata dengan senarai menu disana.





OKLAH YA happy weekend untuk semua yang sudi kesini, jumpa lagi esuk  ya 
INSYA ALLAH.

6 comments:

  1. owwwhhh... lawanya Kak Nooooorrrr.... lidah kucinnya tu :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. kalau lawa macam ni syg je nak makan Amie haha lebihan dari ni utk hiasan je lah kan

      Delete
  2. Banyaknya..syukur rezeki melimpah masuk..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah BB masih ada lagi yg belum siap ni sabo je dulu heee

      Delete
  3. assalam kak noor
    biskut cantik ni, nama anak2 sy letak he hee
    colourful
    alhamdulillah seronoknya kak nor

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalikuslam mamasara, mmg kalerful patut lah anak2 mama cakap biskut cantik, tukang baking pun teruja jugak lepas bakar tu apa lagi bila disusun gitu kan mmg sesuai lah utk hantaran yg cantik ni kan heee

      Delete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home