Macaron yang cantik kaler maler..

Macaron yang cantik kaler maler..

Assalamualaikum dan selamat semua rakan-rakan blogger jugak silent reader yang tak pernah
jemu-jemu kesini.  Just nak kongsi gambar -gambar macaron yang kaknoor ambil dari pinterest, untuk ambil mood supaya lebih kreatif dalam mendeco mararon ni, sebenarnya kalau dah biasa memang tak susah sangat cuma kadang -kadang kehabisan idea, jadi pada adik- adik yang teringin nak buat macaron boleh lah ikut macam ni termasuk warna dah taburan stuff kat atas nya ok..

Resepi nya dah banyak kaknoor letak boleh cari ya, ok selamat pagi dan salam subuh untuk semua.

5 comments:

  1. tgk macaron berkaler2 cantik mcm rainbow pun satu terapi, kan kak noor? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul syahida, pagi2 tengok yg cantik2 mana tau hati jadi rajin nak menggodek macaron pulak kan, kalau hati bekenan memang tangan ni rajin je nak menari2 di dapur..

      Delete
  2. Assalam kak noor, Alhamdulillah nampaknya saya dapat sorang lagi kawan nama kak noor, selain knor cinnamon, yg juga pandai masak, wah ini kena masuk dalam bloglist ni, tq sudi follow saya, saya balas follow :)

    ReplyDelete
  3. waalikumuslam Nor, wah nama kita sama, cuma akak ada dua oo tapi sebutan masih sama, terimakasih sudi singgah kat sini, kaknor cinamon macam familiar jugak nanti akak cari..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home