Menjelang Tahun 2015 & Perjalanan Tahun 2014 Hanya Gambar Berbicara

Menjelang Tahun 2015 & Perjalanan Tahun 2014 Hanya Gambar Berbicara



ASSALAMUALAIKUM
Hanya beberapa jam lagi kita akan melangkah ke tahun 2015, yang pasti nya tahun 2014 membawa seribu kenangan pahit dan manis pada kita semua, biar lah yang baik itu jadi tauladan dan yang buruk itu jadi sempadan.  Alhamdulillah sepanjang tahun 2014 kaknoor dapat melawat sanak saudara di kampong di Kedah, pada awal january, kemudian pada september 2014 pulak dapat temankan anak kak Noor yang belajar di UK kerana mengikuti exam nya yang belum langsai, dapatlah abadikan kenangan sekitar di United Kingdom.  Kemudian pada akhir disember baru ni sekali lagi kak noor balik kampong di Kedah kerana menghadiri majlis perkahwinan anak sedara.

ALHAMDULILLAH diatas rezeki yang ALLAH kurniakan dan sekarang dah kembalik semula ke Brunei Darussalam negeri yang sangat aman dan makmor dari segala politik hahaa....











13 comments:

  1. SELAMAT TAHUN BARU 2015 kak Noor! Suasana di Gunung Jerai dengan Bath lebih kurang je nampaknya....khiksss

    ReplyDelete
    Replies
    1. ucapan yang sama dari kaknoor utk SWEETIE ya masa tu gunung jerai berkabus dan sangat sejuk mengalahkan Bath masa summer dulu tau haha

      Delete
  2. Cantik gambar2 tu Kak noor..

    Welcome 2015..moga tahun 2015 lebih bermakna buat kita semua :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga lebih bermakna dan maju bisnis BB jugak tahun 2015 ini ya ameen

      Delete
  3. Ehh sama laa time.. saya ada pegi gunung jerai jugak bulan januari yang lepas..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke Eyda, itu lah tak kenal kan kalau terjuma pun mmg buat dono je kan, mana tau ada rezeki lagi lepas2 ni insya allah

      Delete
  4. Selamat tahun baru kak noor..muga 2015 bertambah baik utk kita

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mudahan cheqda ya, selamat bertugas utk cheqda mesti tak sabar nak jumpa anak murid kan

      Delete
  5. selamat tahun baru buat Kak Noor,tak dapat bersiaran lagi..banjir teruk kat sini!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke Su, take care ya, mudahan keadaan banjir kembali normal lah di tahun 2015 insyaallah

      Delete
  6. selamat tahun baru 2015 jugak utk Ita, terimakasih sudi jenjalan sini di tahun 2015 ni hehee

    ReplyDelete
  7. salam kak Noor..seronoknya dapt melawat tempat orang kan.. :)

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home