Order Sepanjang Minggu Ni..

Order Sepanjang Minggu Ni..



ASSALAMUALAIKUM, menjelang tahun baru yang tak lama lagi ni, kak Noor membuka order untuk Tart Nenas Cheese dan Macaron, bagi Bruneian yang tinggal di daerah Belait bolehlah datang sendiri ke rumah kakNoor, jika berhajat nak mengorder, dan untuk daerah Brunei Muara & Tutong kak Noor boleh hantar jika order sampai target yang di tetapkan ya.
Boleh whatsapp kak Noor kalau serius order 8739160 dan untuk pertanyaan.

Nasi kerabu jugak coming soon, masa ni masih busy dengan majlis kawin yang banyak jadi stop kejab nasi kerabu kerana banyak songeh hehe..






Ok lah ya kalau berminat jangan lupa mesti awal-awal whatsapp tau!!!


2 comments:

  1. Kak noor, minta nak 3 4 ketul yang gambar atas skali tu...oh ya problem dah settled.

    ReplyDelete
  2. salam kak nor..thanx sudi follow blog imm..imm follow blog akak juga ya..

    btw, cantiknya macaroon akak tu..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home