6 Jan Birthday Si Bungsu Mama Yang Ke 16 Alhamduillah

6 Jan Birthday Si Bungsu Mama Yang Ke 16 Alhamduillah



Alhamdulillah dengan izin ALLAH hari ni genap lah usia anakanda Nabil 16 tahun,, tak terasa masa berlalu dah besar panjang anak mama ya, apa lagi seharian menjaga cucu Abdullah Iman sorang tu, makin cepat terasa jam berdetik, dari pagi membawa ke petang malam adoii tapi itu lah kehidupan kita seharian, kalau dulu-dulu masa masih muda belia kita menjaga anak, sekarang zaman dah tak muda belia menjaga cucu pulak, tapi best jugak tak sunyi rumah dengan telatah cucunda.



Tak sempat nak baking sendiri kek untuk anakada Nabil takpe lah beli pun ok jugak kan sebab kadang-kadang bila dah buat memang tak termakan sebab pelanggan makan yang manis-manis ni agak kureng ramai sampai kena paksa makan baru lah habis haha



Ini pulak kaknoor bayangkan masak kecik menyuap Nabil best kan kalau kena suap haha..
Semoga Nabil berjaya dunia akhirat dan menjadi anak soleh Aameen...


3 comments:

  1. As salam Kak noor ...
    Selamat Harijadi Nabil ...semoga berjaya dunia dan akhirat ya...

    ReplyDelete
  2. Alolooo encemnya anak bujang kena suap ye... selamat ulang tahun Nabil, moga tercapai cita-cita, belajar rajain-rajin ye.

    ReplyDelete
  3. Salam Kak Noor, kite singgah n folo balas yea kak Nor, jap gi nak geledah ape resepi yg bestt n menarik dlm blog kak noor ni... hehehe...

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home