Alhamdulillahhh happy ending!!

Alhamdulillahhh happy ending!!

Alhamdulillah dah habis nervous segala, walaupun agak kelam kabut sikit masa permualaan nya, tpi syukur alhamdulillah happy ending.  Selepas habis demo dapat berjumpa boss Sri Diah dan rakan blogger dan fb Mahizan Kassim atau Sweetie dengan soviner nya, sorry tiada 

Pertama kali jugak berjumpa dengan novelis Aisya Sofea dan Damya Hana , terimakasih diatas soviner segala ya, insya Allah panjang umur dan dimurahkan rezeki dapat berjumpa lagi..

6 comments:

  1. alhamdulillah tahniah..
    masak apakah itu noor..?

    ReplyDelete
  2. betul tu km..yan pun nak tahu masak apa masa demo tu :-)) .. alhamdulilah berjaya juga akak tempoh hari yang pnuh mencabar tu...

    ReplyDelete
  3. Tahniah kak Noor....bestnya kalau dapat pergi tengok.

    ReplyDelete
  4. Seronoknya kalau saya dapat pergi ari tuh tengok Kak Noor buat demo. Nway, tahniah Kak Noor.
    Happy for you :)

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home