Buku RESIPI BLOGGER Buku Ke2 Kak Noor

Buku RESIPI BLOGGER Buku Ke2 Kak Noor



Assalamualaikum
Hari ni ada sedikit waktu untuk buat entry buku kak Noor
RESIPI BLOGGER 
Dah lama nak masukkan entry ni tapi asyik terlupa hari demi hari, Alhamdulillah pada tahun 2014 yang lepas 2 buah buku kak noor telah di terbitkan oleh pihak karangkraf, yang pertama 
KOMPILASI 
Masakan 
Tengahari

Telah di terbitkan pada bulan April 2014, dan yang kedua ni 
RESIPI  BLOGGER telah diterbitkan pada bulan Oktober 2014, Alhamdulillah dari sekadar suka masak suka makan akhirnya blog kak Noor telah di intai oleh seseorang yang meminta kak noor menulis resepi untuk di buku kan, itu lah rezeki nama nya kan syukur sangat - sangat pada ALLAH SWT kerana memang tak pernah terlintas nak buat buku pun semasa mula-mula buat blog kira-kira hampir 3 tahun dulu.. pada adik-adik kak Noor yang nak dapatkan buku ni boleh lah ke book store berdekatan, kalau area KL memang banyak lah di jual buku ni, cer intai ya....



Dibawah ni adalah antara resepi yang terdapat dalam buku Resepi Blogger ni, nak lebih banyak resepi mesti lah kena dapatkan nya ya tak mahai pun hanya $22 only..







Setakat disini dulu untuk malam ni ya, jangan lupa dapatkan buku kak noor ni pada yang sudi dan suka masak, insya ALLAH resepi didalam nya sangat mudah untuk di ikuti sebab kak noor memang tak suka yang komplicated sangat, malas nak lama-lama kat dapur haha...


15 comments:

  1. wah, bestnya kak noot..tahniah..wana belum lagi dapatkan buku tu..nak juga ni..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah wana kalau area KL mmg dah banyak ni, kaknoor pun terpaksa turun KL jugak utk dapatkan buku sendiri haha

      Delete
  2. Tahniah Kak Noor... moga terus menjadi pendorong agar Kak Noor terus maju ke depan... meriahnya dunia masakan! Setakat ini saya belum terjumpa buku resepi Kak Noor... maklumlah saya ni nun jauh di ceruk duduknya he hehehe.... tapi kalau jumpa mesti saya rembat punya!

    ReplyDelete
    Replies
    1. timakasih Amie, alhamdulillah pendorong utk anak-anak jugak ni supaya jgn malas ke dapur kannn orang pompuan tinggi mana pun belajar mesti pandai ke dapur entahlah boleh pakai lagi ke tidak ayat tu dizaman sekarang ni MIe kannnn

      Delete
  3. syabas kak noor! bestnya ada buku sendiri. sy tumpang seronok & bangga. insyaAllah nak pi cari kt kdai buku nanti :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih jugak Syahida dah dpt nanti bagitau kak noor tau heheeh

      Delete
  4. Tahniah Kak Noor...nak cari nanti!

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga Cik Wan dapat lah buku kaknoor nanti ya, kalau dekat boleh lah nk belanja kenkawan yg beli buku ni, ni sayang lah jauh sngt

      Delete
  5. Tahniah Kak Noor, tahun ini pesta buku kl akak noor datang tak, war-warkan berapa hari bulan...bolehlah nak skodeng kak noor nanti....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasa, ada ura-ura jugak di jemput tapi not sure lah kaknoor dpt datang ke tidak, insya allah kaalau ada nnt kaknoor bgtau ya

      Delete
  6. tahniah kak noor..pernah cari di kedai buku kat pekan..nampaknya lom ada...agaknya dijual di toko buku yang lebih besar kot

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke Yanty tkde, itulah kalau kaknoor jadi pengedar mmg nak suruh letak kat semua tempat supaya senang adik2 kaknoor cari terutaman sekali kat Pekan hehee

      Delete
  7. Congrats, Kak Noor. Saya tumpang besar hati. Baru2 ni cari kat POPULAR tak de,,,habis kot. Nanti cuba cari kat cawangan besar pula. Semoga terus sukses kak :)

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home