Cucunda Abdullah Iman Yang Susah Sangat Nak Senyum

Cucunda Abdullah Iman Yang Susah Sangat Nak Senyum



ASSALAMUALAIKUM 
Selamat berhari minggu, bercuti dan beriadah untuk semua nya yang sudi singgah disini,  walau apa pun kegiatan kita, pastikan keselamatan dan kesejahteraan orang-orang tersayang kita. Hari ni takde resepi dari blog kak noor, nak santai dengan cucunda sulung ni, panggilan mudah Iman je, kalau nak ambil gambar Iman selalu dok masammm je, jarang sangat dapat tengok dia senyum, jadi sesekali dia senyum maktok Iman tak nak lepaskan peluang terus snap, tapi lepas tu dia start balik tabiat  dia yang serius ngalahkan gurubesar je ni kan haha...




Gambar atas masa sedang happy lah tu senyum sikit..



Gambar ni dah kurang dah senyum dia tu...



Yang ni normal face serius balik kan...



NI ada sikittttt senyumm, tapi takpe lah dah semulajadinya macam tu, nak buat macamana kan, bila dia besar sikit mesti nak kena ajar, selalu senyum sebab dapat pahala kalau senyum dengan orang, lagipun 
SENYUM ITU SEDEKAH KAN!!!
NAK BANYAK PAHALA MESTI KENA SENYUM!!
Tak mustahil suatu hari mesti Iman tanya pahala tu apa?? kannnn
Insya allah maktok dah ready dengan macam-macam jawapan ni..


15 comments:

  1. Suatu hari nanti Iman akan senyum sampai telinga bila terbaca entri mak tok ini.....muka tak senyum tu tetap comel..identiti Iman..

    ReplyDelete
    Replies
    1. yalah Diana, dah tak dpt nak ckp apa lagi suruh senyum bila nak ambik gambar tetap jugak serius meyus, sesekali ja dia terlupa tersenyum hahaa

      Delete
  2. alahai comel abdullah iman..Hadi pun ada baju ni!! sama pulak taste kita he he

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke ciksiti, sama baju tu, sama taste dgn mama Iman la tu kan

      Delete
  3. abdullah iman senyumlah ahhai cik adik molek.. nyanyi kat iman laguni.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. esuk maktok nyanyi lagu tu QA naaaa mana tau dia mau senyummm

      Delete
  4. sedap nama cucu kak noor...seronok kan habiskan masa dengan cucu...lapang kepala..

    ReplyDelete
  5. terimakasih yanty sedap ke?? alhamdulillah itu lah menghabiskan hari2 yg tak berapa muda ni dgn cucunda iman

    ReplyDelete
  6. bak kata lagu nasyid Raihan, "senyumlahh seperti Rasulullah..."
    MasyaAllah comelnya iman, senyum ke, masam ka, tetap comel :)

    ReplyDelete
  7. ala comeinya cucu kak noor ni... pandai posing pulak hahahah

    ReplyDelete
  8. Muka serius ke, senyum ke... dua dua Iman nampak comel....
    Ni macam mak tok yang tak sabar tunggu Iman besar...
    Tak sabar nak bersoal jawab dgn Iman yer kak Noor?

    ReplyDelete
  9. tetap comel...cucu ke berapa tu noor?

    ReplyDelete
  10. xpa besar nnt mest pandai senyum dh

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home