Kak Noor DiDemo Masakthon Di Perkarangan Karangkraf Jom Ramai - Ramai Kesana!!!

Kak Noor DiDemo Masakthon Di Perkarangan Karangkraf Jom Ramai - Ramai Kesana!!!


Selamat petang semua nya yang sudi singgah di blog kaknoor.
Kak Noor just nak kongsikan yang Demo Masakthon akan di adakan di perkarangan Karangkraf Shah Alam pada
31hb januari nanti hari sabtu,  pada siapa yang berdekatan bolehlah kesana ya, beri sokongan moral, aduh first time di jemput ke Masakthon gelabah jugak ni, maybe kalau ada yang kawan-kawan yang biasa kurang sikit darah gemuruh ni jom!!!

Sambil tu dapat beli buku-buku masak kak Noor jugak, kabarnya ada diskaun banyakkk tu!!
Giliran kak noor dari pukul 12 - 1 tengahari jom ramai-ramai ya..

 

Semoga Allah permudahkan segala nya nanti
Jangan lupa datang ramai-ramai tau!!

32 comments:

  1. Wah bestnya.. kalau dekat boleh la datang tengok.. Kak Nor chef ek.. bestnyee..

    ReplyDelete
    Replies
    1. QA kat mana ni sayang la ya kalau dekat leh lah dtg

      Delete
  2. wah akak pun ada... kena pegi ni.. tahniah kak nor...

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Mayang, mudahan takde apa2 dan lancar lah

      Delete
  3. kak noor...dekat dgn rumah ita tp hari tu ada prog.lah. Kalau tak dapatlah laga pipi ngan kak noor. All the best!

    ReplyDelete
    Replies
    1. yeke Ita, jom nanti kita jumpa ek, kenalkan diri tau nanti thanks ya sudi kan lah dtg ya Ita

      Delete
  4. alamak kena kerja pulak sabtu ini.....takpe2 nanti adjust untuk pergi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Diana, adjust lah kita jumpa ok kaknoor dtg jauh niii dari brunei hehe

      Delete
  5. SS syang lah kan kaalau tak jumpa adinda ni

    ReplyDelete
  6. Tahniah kak Noor.. InshaaAllah.. boleh jumpa nanti :)

    ReplyDelete
  7. JOM Nor jgn lupa dtg tau kaknoor gumbira snt kalau ada kenkawan dtg

    ReplyDelete
  8. wah untunglah sapa dapat jumpa kak noor..dapat autograf..

    ReplyDelete
  9. Tahniah kak nor..maju setapak lg..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks cheqda alhamdulillah supaya tk jatuh la nnti heheee

      Delete
  10. fuyohhh.. kelas kak.. bangga dapat rakan blogger chef. All the best Kak Noor. Aula akan berada di Kampung cousin kahwin pula..

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks Aula, alahai belum chef lagi aula masih tukang masak lah, is ok dear

      Delete
  11. Wahhhh kak nor ni master chef rupanya....alah ...okje jarang ngala sanalah kak Nor...
    Gud luck yer Kak Nor.... Eh....master chef pun gemuruh jugak ek hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish tkde lah Okje, just tukang masak kmpongan je pun, btw thanksss ya kaknoor pun manusia biasa dong..

      Delete
  12. Tahniah noor..kalau dekat dan tak de program lain acik pun nak pergi ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. sayang lah acik kan, kalau ttak kaknoor pun boleh tengok acik jugak ni

      Delete
  13. Kak Noor , tq for sharing this info! InshaaAllah saya cuba hadir..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terimakasih Lina, nnt kenalkan diiri tau pada kaknoor..

      Delete
  14. Kak Noor yang dah di masak tu nanti kami semua boleh rasa tak? Tapi saya nak pandang je kak Noor masak dari jauh nanti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. boleh rasa sweetie, jommm jgnlah pandang dari jauh, kaknoor tak makan orang lah haha

      Delete
  15. ala jauh la kak noor ...kalu dekat mesti pi..all the best ya kak noor.

    ReplyDelete
  16. wahhhhh excited betul sy.. kalau dekat sy dah p juga ni

    ReplyDelete
  17. Wah, tahniah kak noor...
    Semoga segalanya berjalan lancar... Best nyer kalau dpt attend event mcm ni...

    ReplyDelete
  18. mudah-mudahan urusan noor jadi mudah
    tahniah..
    klu nor ada masa boleh juga dtg tgok..

    ReplyDelete

Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home